Force of the Dragon

En japansk maffiaboss skickar två terrorister som ska stjäla massor med juveler under en stor modeshow. Under detta rån så dödar de en polisman. Polismannens partner letar nu febrilt efter denna japanska maffiaboss. Han får senare hjälp av Yeung som är en kvinnlig polis vars farbror som är polischef inte tycker att hon borde välja det här yrket.

Originaltitel Huang jia shi jie zhi III: Ci xiong da dao
Alternativ titel In the Line of Duty III, In the Line of Fire 3, Wong ga si je ji III: Chi hung daai do, Yes Madam 2
Regissör Brandy Yuen, Arthur Wong
Manus Chan Kiu-ying
Genre 80-tal, Action
Skådespelare Eric Tsang, Melvin Wong, Dick Wei, Richard Ng, Hiroshi Fujioka, Michiko Nishiwaki, Paul Chun, Cynthia Khan, Yueh Hua, Sandra Ng Kwan-yue, Yung Sai-kit

JeremyClarkson
2015-08-13
Holy fuck! Mishiko Nishiwaki visar ju tuttarna i denna! Trodde jag aldrig skulle hända. Riktigt nice var dom också.
Moj
2008-03-01
Cynthia Khan fungerar helt klart som arvtagare till Michelle Yeoh i filmserien, och jag gillar speciellt att det är så mycket "air-time" i hennes kampstil (mycket hopp och sparkar).
niebaotan
2007-12-02
Gedigen action men mycket mer har inte filmen att erbjuda. Transportsträckorna är alldeles för långa.
yangbo
2007-08-25