För ung för att dö

En film gjord för TV, med flashback-teknik och som bygger på riktiga händelser, om en vacker tonårsflicka som blir involverad och kär i en bedragare...

Originaltitel Too Young to Die?
Regissör Robert Markowitz
Manus David Hill, George Rubino
Genre Drama, Kriminalare, 90-tal
Skådespelare Brad Pitt, Juliette Lewis, Michael Tucker, Michael O'Keefe, Alan Fudge, Emily Longstreth, Laurie O'Brien, Yvette Heyden, Tom Everett, Mark Davenport

2015-08-01
Typisk uddlös tv-produktion med skillnaden att det är två affischnamn i huvudrollerna. I övrigt ett litet småsunkigt drama som fungerar att se men som inte ger mig som tittare speciellt mycket. 4/10
LauenKauen
2015-01-19
Det är en story som hade kunnat bli något. Istället blir det, desvärre, väldigt oengagerande och otilltalande. Den erbjuder inget djup överhuvudtaget och blir således aldrig gripande. Därför klarar filmen aldrig att lyfta sig. Stark 2a.
Kottknut
2011-07-22
Fodralet får en att tro att filmen ska vara något helt annat än vad den egentligen är vilket är ganska störande. Men historien i sig är faktiskt rätt intressant, och det enda som håller ihop filmen. Tråkigt dålig kvalité är det tyvärr också.
Adoniram
2010-12-18
Budskapet tycks vara att dödsstraff nog är OK, men kanske inte för söta tonåringar. "Verklighetsbaserad" är ett relativt begrepp. Titta gärna på diskussionen på IMDb, där finns en del spektakulära inlägg, inte minst från dottern (?) till mordoffret.
Taandborste
2010-08-04
Det här känndes nästan som en film man får se i skolan på ett slitet VHS band, men jag gillade den faktiskt! Även om den inte är världens välgjordaste film så tilltalade historien mig och jag gillar skådespelet. Fast de borde göra om DVD-fodralet till den, grymt vilseledande!
qosmio
2010-07-30
vilket sömnpiller!
Bewitched
2010-05-14
Nja häll inte riktigt för mig. Man får tänka på att det är en tv-film. Vill du läsa min recension av filmen, gå då in på: http://bewitched.blogg.se
Blink182
2010-05-04
Bra skådespel lyfter den här filmen
Perdhra
2010-02-04
Vansinnigt svag film kan jag tycka. Bra namn för att vara en TVfilm men, inte tillräckligt bra. Lewis och Pitt är givetvis bra som alltid tyvärr inte bra nog för att höja filmen. Omslaget för filmen är hemskt missvisnade
N-din
2009-08-01
Kan Brad Pitt vara med i en dålig film?