2.3
2.3
För dina röda läppars skull
Collegestudent bryter med sin rika flickvän när han träffar en flicka från landet.
Originaltitel | Fresh Horses |
Regissör | David Anspaugh |
Manus | Larry Ketron |
Genre | Drama, 80-tal |
Skådespelare | Molly Ringwald, Andrew McCarthy, Ben Stiller, Viggo Mortensen, Patti D'Arbanville, Leon Russom, Molly Hagan, Doug Hutchison, Marita Geraghty, Welker White, Chiara Peacock |
En riktig 80-talsdröm som borde få lite mer uppmärksamhet. Beroende på hur man är lagd är det här en riktigt medryckande 80-talsfilm med en bra story, många klassiska skådespelare (Molly Ringwald lyser dock starkast i filmen) och ett helgalet 80-talssoundtrack som ligger nästan konstant över hela filmen och framkallar den där klockrena 80-talskänslan som när den är bra slår det mesta. Dessutom känns filmen som helhet mycket ärligare och mer äkta än de flesta filmer med liknande storys som görs idag. Jag blev väldigt positivt överraskad och tycker filmen bör ses av alla som gillar Molly Ringwald och bra 80-talsfilmer.
Ångest som fan men bra musik och bra skådespelare som dock kanske inte visade det i denna. Dåligt dialogmanus också. Men vafan.