Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Fönstret


Tommy Woodry är 9 år gammal och känd för att hitta på historier. Den senaste i raden är att familjen ska flytta från Manhattan ut på landet. När så hyresvärden fått nys om detta och ska visa lägenheten för några intresserade, får föräldrarna nog. Samma varma sommarnatt bestämmer sig Tommy för att sova på brandstegen ett plan upp - utanför familjen Kellertons lägenhet. När Tommy ser dem döda en man, är det ingen som lyssnar på honom. Men Kellertons vill tysta honom...


Originaltitel The Window
Regissör Ted Tetzlaff
Manus Cornell Woolrich, Mel Dinelli
Genre 40-tal, Drama, Film-Noir, Thriller
Skådespelare Barbara Hale, Arthur Kennedy, Paul Stewart, Ruth Roman, Bobby Driscoll
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 25
Filmnummer 34687

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KimEkberg
2021-08-25
Ja lite hurtigt är det ju, samtidigt som slitningen mellan Disneyungens präktighet och verklighetens råhet gör filmen mer spännande. Väldigt stilfullt och kontrastrikt foto. Sedan hade man kunnat vara utan den moraliska dimensionen, samhällets barnsism hade räckt gott för att motivera varför ingen lyssnar.
Tonti
2019-12-10
Fin film som lite förebådar Little Fugitive, dock utan att vara lika briljant. Precis som med många Hollywoodfilmer med barn i centrum blir det lite för uppbyggligt här. Men jakten över hustaken i slutet blir ändå genuint spännande, och New York-känslan ypperlig.
Czechflash
2008-06-06
En trevlig liten film-noir på bara 73 minuter, men det gör att den blir allt mer intensiv och stämningsfull ju längre in man kommer. Har några minnesvärda scener och fungerar bra. Svag fyra.