1.7

Flubber

Nyinspelning av Disneys familjekomedi Den tankspridde professorn från 1961. Williams får fritt spelrum för sina komiska talanger i rollen som den virrige forskaren Philip Brainard, så upptagen med sin senaste uppfinning att han glömmer sitt eget bröllop. Han är nämligen på väg att få fram ett ämne som inte påverkas av gravitationskrafterna - en grön geleklump som dessutom visar sig leva sitt eget liv.

Originaltitel Flubber
Regissör Les Mayfield
Manus Bill Walsh, John Hughes
Genre Komedi, Familjefilm, Fantasy, 90-tal
Skådespelare Robin Williams, Marcia Gay Harden, Christopher McDonald, Raymond J Barry, Clancy Brown, Ted Levine, Wil Wheaton, Edie McClurg, Jodi Benson (röst)

2022-01-20
Absolut en av de drygaste filmerna med Robin Williams, så jäkla sämst...
zallaxx
2018-10-07
Ska nog ses med barn. Inte själv medans man gör annat.
2016-07-23
Som barn såg jag denna på VHS en gång och tyckte den var totalt värdelös på alla sätt och vis. Den absolut sämsta filmen Robin Williams medverkade i!
Tatty
2016-05-14
Okej och bra film med Robin Williams. Lite seg.
Körsbär
2014-11-23
Finns en del schyssta skämt i denna film helt klart, men mycket är också otroligt pinsamt jobbigt att se på. Inte direkt Williams bästa filmverk men ändå inte helt värdelös, stark tvåa.
2014-10-30
Det är en hel del år sedan jag såg den sist men den har en sådan stark charm och Robin Williams är väldigt bra i den. Denna gång såg jag den tillsammans med barn och då blir den ännu roligare. Barn ser helt enkelt saker som vi vuxna missar.
larsen1976
2014-08-16
Robins insats räddar den från en 2a...
Dutch
2014-02-20
Var inget jag ville se när den kom ut, men nu 17 år senare fick det bli en titt. Robin Williams är extremt jobbig, flubbern är däremot ganska ball och bottenbetyget räddas av "goonsen", Clancy Brown och Ted Levine samt superslisket McDonald! Svag tvåa.
eriqk
2013-10-29
Denna film gick varm i vhs-spelaren, gör nog bäst i att aldrig se om den..
Mimja
2013-09-24
Det är ju en barnfilm, och som barn tyckte jag minsann att den var riktigt rolig.