3.3

Floating Skyscrapers

Kuba är en disciplinerad simmare som bor hemma med sin mamma och flickvännen Sylwia. När han en dag träffar Michal blir han tvungen att brottas med motstridiga och berusande känslor. Plötsligt blir det bekväma livet med Sylwia inte lika intressant.

Originaltitel Plynace wiezowce
Regissör Tomasz Wasilewski
Manus Tomasz Wasilewski
Genre Drama, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Mateusz Banasiuk, Marta Nieradkiewicz, Bartosz Gelner, Katarzyna Herman, Olga Frycz, Izabela Kuna, Miroslaw Zbrojewicz, Mariusz Drezek, Katarzyna Maciag, Michal Grzybowski, Michal Podsiadlo, Aleksandra Bednarz

choklatchip
2015-12-18
Helt fantastisk verklighetsskildring. Har kommit underfund med att jag uppskattar filmer med lite dialog och där bilderna och kroppsspråket får driva historien framåt. Skulle så önska att fler filmer gjordes på detta vis men skulle kanske önska att det någon gång också fanns lite hopp.
leothar
2015-01-03
Riktigt hemsk misärfilm. Välgjord, men ytterst deprimerande rakt igenom. Förstår mig inte på polsk kultur alls. Halva filmen är bara obekväm tystnad. Men det kanske är lite det som är poängen. Jag vet inte. Inget att rekommendera.