Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Flight


Efter en allvarlig incident i luften lyckas en ärrad pilot landa planet utan att krascha alltför allvarligt och räddar livet på nästan alla ombord. Han hyllas som en hjälte, men allt eftersom mer information kommer fram ställs frågor om vems fel det hela var och vad som egentligen hände på planet.


Originaltitel Flight
Regissör Robert Zemeckis
Manus John Gatins
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Denzel Washington, Kelly Reilly, Bruce Greenwood, Don Cheadle, John Goodman, Tamara Tunie, Brian Geraghty, Melissa Leo, Justin Martin (II), Garcelle Beauvais, Adam Tomei, James Badge Dale, Nadine Velazquez, Conor O'Neill, Peter Gerety, E Roger Mitchell
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3587
Filmnummer 98704

Recensioner

Skapad 2019-11-16 av AugustDellert
Flight är den senaste filmen från Robert Zemeckis (Forrest Gump, Tillbaka Till Framtiden) och i huvudrollen ser vi Denzel Washington (Training Day, American Gangster). Filmen handlar om piloten Wh...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av chris_lambert_
Ett plan kraschar. Piloten lyckas som genom ett mirakel rädda en stor del av sina passagerare. Han hyllas som en hjälte men sakta dras det fram bilder och sanningar om vad som hände den dagen då k...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Jules4893
Flight börjar lite provocerande i ett hotellrum där Whip Whitalker (Denzel Washington) precis legat med en flygvärdinna. Det är en glamorös skildring av en pilot som drar en lina och tittar på d...   Läs mer »

Kommentarer


RustyFilm
2020-03-13
Lyckligtvis är detta inte en sann historia som jag först trodde. Men en film som troligen skapar rädsla för flygresor och förhoppningsvis för konsekvenserna av bruk av alkohol och andra droger är det. Det hela inleds med en mycket dramatisk flygkrasch som är skickligt och detaljrikt iscensatt (regi Robert Zemeckis, manus John Gatins). Fortsättningen kommer att vara ett rättegångsdrama och olika scener med flygkaptenen Whips (Denzel Washington) fylleri och hur flygbolaget vill mörka händelseförloppet (precis som brukligt i verkligheten). Tycker att historien är snyggt kryddad med flera mustiga sidohändelser, men knark-langaren (John Goodman) blir bara för mycket.
V70
2018-10-23
Denzel gör ovanligt bra ifrån sig.
Starkbröl
2018-09-01
Börjar lovande men blir fjamsig och ofokuserad efter mitten ungefär, just när jag trodde att den skulle gå och bli en Leaving Las Vegas II. Lysande skådespelarinsatser från nästan alla. En del förutsägbara vägar undviks vilket känns befriande. Slutintrycket är splittrat och att det fanns en hel del bortkastad potential.
Nolan91
2018-08-12
Ett rörande drama som man minns och en huvudrollsinnehavare som levererar gång på gång. Stark 3:a.
Körsbär
2018-08-11
En helt ok film. Finns liksom inte så mycket o säga. Lagom spännande för att ta en igenom. Kan störa mig enormt mycket på den nya synen på droger i USA, normaliseringen av droger. Gillar det inte alls, den förekommer i bra många filmer nu.
Rai
2018-01-07
Den här filmen är bra, tyvärr blir filmen seg från mitten till slutet, men ok den är värd en svag 4:a, eller en stark 3:a
Stygga-Vargen
2017-08-29
Denzel Washington i en av sina bästa roller!
NoWireHangers
2016-09-14
Jag hade knappt läst något om handlingen i förväg så jag visste inte vad som väntade. Filmen är ett välspelat drama om alkoholism men som saknar detdär extra som hade behövts för att lyfta den till ett högre betyg. Slutet är bra. Att filmen, som vissa skriver, har nån "religiös underton" eller består av "en jävla maasa [sic] gud och Jesus" håller jag inte alls med om. Två av filmens bikaraktärer är kristna men något religiöst budskap har inte filmen alls. 3
BarryHero
2016-04-11
Visste inte vad jag skulle tro om den har filmen pa forhand. Verkligen ingen vanlig Zemeckis-film forutom sjalva flygkraschen da mojligen. Denzel ar val bra men som vanligt trakig. John Goodman kom in och hojde stamningen ett tag vilket var kul. Kasst soundtrack (passade ofta inte alls in, och latarna spelades ofta bara nagra sekunder - vad ar grejen?). Men helt klart en del starka och valgjorda scener i den har filmen.
djonipony
2015-11-26
Instämmer att det osar religiös propaganda. En jävla maasa gud och Jesus. Utöver det en bra film med utmärkt Denzel. Och till skillnad från någon kroppsfientlig person här bland kommentarerna klagar jag inte på utseendet på öppningsscenen. Tvärtom.
Visa äldre kommentarer »