Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Flesh


Joe är narkoman som går på gatan för att försörja sitt missbruk och sin lesbiska fru.


Originaltitel Flesh
Alternativ titel Andy Warhol's Flesh
Regissör Paul Morrissey
Manus Paul Morrissey
Genre Drama, 60-tal
Skådespelare Joe Dallesandro, Patti D'Arbanville, Geraldine Smith, Candy Darling, John Christian, Maurice Braddell, Jackie Curtis, Geri Miller
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 91
Filmnummer 7941

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2021-04-09
Jag stör mig inledningsvis på dom undermåliga tekniska aspekterna men ganska snabbt så letar sig filmen in i mig och tillsammans med det extremt naturliga och avslappnade skådespeleriet så skapas en atmosfär och en känsla som väldigt få filmar lyckas komma i närheten av. Dock blir det så tragiskt att det inte gör någonting som helst av intresse med det. Otroligt tråkiga karaktärer jag inte bryr mig om som pratar om tråkiga saker jag inte bryr mig om. Det enda jag faktiskt minns konkret så här ett par dagar senare är den lite äldre mannen som pratar om kroppens skönhet. Det var iaf en karaktär som lämnade lite avtryck. Detta är verkligen aptrist. En svag tvåa.
Suverän
2010-01-25
Alldeles lysande på alla vis. Tekniskt briljant på ett lågbudget-vis, välspelad, trovärdig och genomgående intressant.
alexi
2009-12-23
Tragisk! Vissa scener är helt otroligt vackra i ljus och foto!
BondenPaavo
2007-10-01
rätt länge sen jag såg den nu, men scenen där han är naken på mattan (leker med barnet? kommer alltså som sagt verkligen inte ihåg..) var så vacker. ååååh.
Narcissa
2007-05-04
Just nu känns det som en femma, får se vad jag tycker senare. Tycker den är snyggt gjord och intressant, den kändes lite ytlig vilket hade reducerat betyget till en trea/fyra, om det inte vore för Candy Darling och för scenen där han matar sitt lilla barn med muffins. Scenen med barnet gav verkligen filmen djup och hjärta, gjorde den tredimensionell. Jag tycker att filmen innehåller många intressanta dialoger också. En film som var mycket bra men som ofta var obehaglig att se, inget man direkt känner för att se igen.
Criztian
2004-09-23
Fruktansvärt otäck film.