Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Fist Fight


En lärare får en kollega avskedad och blir utmanad att ställa upp på ett hederligt gammalt slagsmål av den mycket tuffare kollegan. Nyheten om slagsmålet sprider sig som en löpeld och blir den stora snackisen på skolan.


Originaltitel Fist Fight
Regissör Richie Keen
Manus Van Robichaux, Evan Susser
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Charlie Day, Ice Cube, Tracy Morgan, Jillian Bell, Dean Norris, Christina Hendricks, Kumail Nanjiani, Dennis Haysbert, Joanna Garcia, Alexa Nisenson, Stephnie Weir, Austin Zajur, Gordon Danniels, Bill Kottkamp, Jose Diaz, Tim Johnson Jr
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 149
Filmnummer 121657

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


WillyV
2019-04-20
Svag trea, jag hade kul iaf.
produr
2019-02-09
Three o'clock high fast med lärare i istället. Funkar det,nja så där.
GrandMaster_E
2018-07-21
Klarar man sig igenom första timmen av detta så bjuder sista 25 på lite underhållning värd att nämna men för det mesta är det rätt platt humor som inte funkar så värst bra.
amotherscrime
2018-05-22
Filmen har ju ingenting. Den förlitar sig helt och hållet på att Charlie och Ice Cubes naturliga kemi ska lösa allting. Men det känns bara trött och tjatigt. Charlie gör en Charlie, och Ice Cube gör en Ice Cube. Men där finns liksom inget grundmaterial att arbeta med. Charlie är hysterisk i Sunny, Ice Cube är det i 21/22 jump street. Men det håller liksom inte i längden. Det släpps jävligt mycket lata och snabba filmer, serier och annat nuförtiden. Fast-film! Men denna är fan imponerande usel. Robichaux/Susser och Keen borde fan skämmas.
pungsnigel
2018-02-19
De plockar alltså in varenda dålig buskis skådis från amerikanska komedier o sätter i samma film. De är möjligt att de klarar av att vara fjärde/femte huvudroll i en film men nu saknar de någon att luta sig tillbaka på. Riktigt jävla dåligt detta.
Murvel48
2018-01-16
Storyn har ingen vidare potential från början och nu lyckades dom förstöra den ytterligare, bl a genom Charlie Days fruktansvärda överspel.
Krille80
2017-12-28
Jag gillar skådespelarna, jag gillar deras karaktärer och jag gillar dialogen och humorn. Tyvärr är filmen så orealistisk, ologisk och tar så många genvägar att denna filmen borde gå stå under fantasy. Jag vet inte varför jag retar mig på detta så mycket denna gången för detta är inte första komedin som tar sig dessa friheterna. Kanske är det för att filmen utspelar sig i skolans värld och karaktärerna är lärare(som jag). Jag väljer dock att hellre skylla på ett svagt manus- och regiarbete.
Purp
2017-12-18
Charlie day måste ha universums jobbigaste röst lägg sen till en fruktansvärt irriterande svamlig film så får ni en solklar 1a
HerrNenne
2017-11-05
En hel del skämt är riktigt roliga faktiskt. Men det är väldigt lägstanivå därimellan. Mycket trams. Men ibland glimtar främst Charlie Day till.
jack_jack_jack
2017-07-14
Ojämn men blir riktigt kul i sista skedet på ett uppfriskande sätt.
Visa äldre kommentarer »