Presidentens dotter

Presidentens dotter börjar på college och vill bara vara en vanlig tjej som passar in. Hon blir förälskad i en student som verkar tycka om henne för den hon är, men han har en egen agenda.
Originaltitel | First Daughter |
Regissör | Forest Whitaker |
Manus | Jessica Bendinger, Kate Kondell |
Genre | Komedi, Romantik, 2000-tal |
Skådespelare | Katie Holmes, Marc Blucas, Michael Keaton, Amerie Rogers, Margaret Colin, Lela Rochon, Michael Milhoan, Dwayne Adway |
När man väljer en sådan här film så vet man ju ungefär vad man får, lättsam underhållning och då tycker jag att den ska den bedömas efter det. I detta fall var det väl ok med underhållningen, så är det också något visst med collegemiljön. Men när det blir ologiska luckor, det har jag lite svårt för och denna gång blev det också väl rågat sockersött, så det blir en snål tvåa.
Denna film var ett misstag när jag såg den för 10 år sedan. Jag trodde faktiskt att denna film skulle innehålla mer substans så att den skulle tillgodose fler än tjejer i åldern 11-13. Denna film är så sötsliskig att jag är glad att jag inte är sockerallergiker för då hade jag haft ett dödligt anfall. Ibland gör man misstag men denna gången var jag helt klart fel målgrupp för filmen. 1+
Ja vad var meningen med denna? Den roade inte det minsta!! Var bara otroligt lam och fjantig.
Jag såg om den med ett öga, den förtjänar ju inte mer. Den kunde ju ha varit så oerhört mycket bättre.
Första filmen jag sätter betyg på utan att ha sett hela, men jag är övertygad om att de minuter jag missade inte skulle hjälpt den. Kan tycka om förutsägbara, slappa komedier men det här var bara löjligt.
Lustigt att Riley från Buffy var med och spelade nästan exakt samma roll, typecastad som sjutton.
Den enda anledningen att jag ger den en tvåa är att jag var tokkär i Marc blucas när jag var runt 13 och blir lite kär igen
Tror med stor säkerhet att jag sett den här filmen. Eftersom jag inte kommer ihåg någonting från den, varken bra eller dåligt, kan jag inte sätta något betyg. Känns som en etta, men eftersom jag aldrig kommer att se den igen får vi aldrig veta...
Exakt samma film som"Chasing Liberty" men utan Mandy moore och Jeremy Piven. Så det får bli en svag tvåa.
Alltså, jag vill tycka illa om den av princip men den försöker ju inte va mer än va den är. Funkar säkert för målgruppen. Hade tjänat på charmigare huvudrollsinnehaverska. Ska egentligen gå å se nya med holmes imorn, kanske borde skippa det...