Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Fire Down Below


FBI-agenten Jack reser till Kentucky för att utreda mordet på en kollega som utrett ett giftutsläpp. Men Taggart möts av ovänliga ortsbor som mutats för att hålla tyst.


Originaltitel Fire Down Below
Regissör Félix Enríquez Alcalá
Manus Jeb Stuart, Philip Morton
Genre Drama, Action, Thriller, 90-tal
Skådespelare Steven Seagal, Stephen Lang, Marg Helgenberger, Kris Kristofferson, Harry Dean Stanton, Levon Helm, Brad Hunt, Ed Bruce, Mark Collie, Alex Harvey, Richard Masur, John Diehl, Randy Travis
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1222
Filmnummer 629

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av Anonym
Ännu en kass b-action med Steven Seagal som kan jämföras med alla andra hans action filmer. Inget vidare skådespeleri; fast det kunde man väl iofs inte förvänta sig efter att ha sett filmen hä...   Läs mer »

Kommentarer


Krille80
2014-11-02
En besvikelse. När man för en gångs skull vill se en Seagal-rulle förväntar man sig lite action. Det här var mer drama än action. Det är svårt att medge men Steven Seagal har gjort bättre filmer.
menschenfeind
2014-06-28
Inte Seagals kassaste, men minnesvärt är det ju inte. Och moralen kan man ju bli illamående av.
ClintanTheKing
2014-03-09
En aning mer country och drama än vad det vanligen är i Seagals filmer. Fina landskapsmiljöer och för en gångs skull inte enbart action som sagt. Kristoffersson och Harry Dean Stanton gör att denna klarar en 2:a.
kanemura
2013-09-11
Det är tråkigt att Steven Seagal är så otroligt dålig. De flesta av hans filmer är allt från hyggliga till bra actionfilmer, men hans extrema ego som gör att han vägrar låta sina karaktärer bli slagna och hans horribla skådespel sänker hans filmer i 9 fall av 10 (med möjligt undantag från Under Belägring-filmerna och den där med "Who killed Bobby Lupo?")
Robkiller
2013-03-31
Steven Seagal röjer på enligt den vanliga Seagal-mallen... och det blir faktiskt rätt så bra i alla fall... hänger med byborna i småstaden... lirar gitarr... och sparkar röv.... lite seg i början men sen tar det sig med en fin biljakt. Att Marg Helgenberger är med hjälper också till att lyfta detta tillsammans med ett helt ok soundtrack.
missbaath
2012-09-27
Kan inte låta bli att gilla denna faktist ^^. Uppväxt med den och charmig som få är den, även om den kanske inte är den bästa. Stark 2a från mig ^^
Fläskkäft
2012-07-18
Seagal bjuder på gitarrspel, sång och dans men vad vi i själva verket vill se är ju när nävar bryts och nackar knäcks. Slagsmålen portioneras ut lite sådär lagom och däremellen går det ganska så lugnt till. Grundkonceptet i alla Steven Seagals rullar är enkelt: HÄMND och för mig funkar det som lättare underhållning. Här har han fått med sig ett par kändisar och en budget på $60 mille iaf. Klart sevärd om du är ett fan!
precineadd
2012-02-16
osannolikt generöst av warner att inte fimpa seagals kontrakt förrän efter den här filmen.
Hanness
2012-01-12
Haha Steven Seagal är alltid lika komisk, håller med skugge.
SHAAWW
2010-09-23
Så dålig och ointressant.
Visa äldre kommentarer »