1.9
1.9
Finders Keepers
En nyskild mor flyttar till ett nytt hus där hennes dotter hittar en gammal docka som tillhörde de förra ägarna.

Originaltitel | Finders Keepers |
Regissör | Alexander Yellen |
Manus | Peter Sullivan (II) |
Genre | 2010-tal, Thriller |
Skådespelare | Tobin Bell, Joey Luthman, Patrick Muldoon, Jaime Pressly, Kylie Rogers, Justina Machado, Mark DeCarlo, Marina Sirtis, Trilby Glover, Joey Luthman |
SyFy med en ond docka. Ungefär lika uselt som väntat.
Hade denna hetat "Annabelle" istället för "Finders Keepers" t.ex. och den hade automatiskt blivit en klassiker! Poängen är att det delvis är samma film, men utan ett inarbetat varumärke i ryggen och det är dömt att misslyckas, det skulle inte förvåna mig om någon regissör snor delar av av detta manus till "Annabelle 3". Nåväl! Jag tycker iallafall att Finders Keepers är helt okej, till och med bättre än den första Annabelle och dem senaste Chucky filmerna.
Gillade den stark då det är docka med i filmen som gör filmen ännu läbbigare och läskigare. Gillar spänningen väldigt mycket. Bra film!
Känns precis som att jag har sett den tidigare. Ändå rätt välgjord för att vara en tv-film.
1+. Lite dåliga skådespelare, och fånig förutsägbar dussin-story.
Skaplig thriller som mer känns som skräck. Jaime Pressly känns lite fel i sin roll och Patrick Muldoon ser ut som en lite överviktig alkoholist, han som var en hunk när det begav sig med bla rollen i Starship troopers.
Håller med föregående talare. Helt okej.
Helt OK.