Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Final Storm


En främling som bara säger sig minnas sitt namn: Silas, stapplar en regnig och stormig natt in genom dörren till familjen Gradys gård. Han väcker oroväckande tankar hos värdfamiljen samtidigt som resten av världen verkar ha vänts upp och ner. Mannen visar sig vara något av ett mysterium för familjen, frågan är om han är deras räddare eller undergång...


Originaltitel Final Storm
Alternativ titel Day of the apocalypse
Regissör Uwe Boll
Manus Tim McGregor
Genre Action, Skräck, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Lauren Holly, Luke Perry, Steve Bacic, Blu Mankuma, Michael Eklund, Cole Heppell
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 50
Filmnummer 81424

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


PeterTheW
2010-08-03
Okej. Boll har faktiskt blivit bättre med åren, whatever that means. Själva apokalyps-handlingen är småmysig och hade kunnat bli riktigt bra, men hela Silas-historien blandat med världens ände känns bara så menlös, ungefär som om man haft två idéer man trott på men bara budget till en film och därför beslutat en sammanslagning.
TheHorrorfan
2010-07-24
En bra story som kunde ha blivit nåt men blev bara konstigt. Jag fattade inte slutet och man fick ingen förklaring varför allt hände.
karlmats
2010-06-10
Oh no Uwe what are you doing? Hade jag inte sett hans fina namn i början av filmen hade jag aldrig fattat vem som drar i spakarna här. Det är nog den film med minst Uwe-känsla av hans alster så här långt och det är naturligtvis alltid negativt. Resultatet blir rätt dassigt, nånting händer, ingen fattar vad. Det kommer en dolme som slänger ur sig kristen dynga som den lilla gingerungen inte verkar ha nåt emot. Frugan är sugen, mannen är luden och vad som händer i filmens slutskede är ju ännu dummare än allt som händer innan. Uwe får ta och rycka upp sig nu, han ska inte göra seriösa filmer. Han ska göra äkta jävla tysk humor, det är då han är som bäst. En svag 2a.
StureStenhög
2010-06-02
Sådana här scenarion är alltid intressanta och genomförandet är ändå helt okej. Uppbyggnaden funkar ganska bra och det är ju ädelt att nån försöker rädda Luke Perrys karriär, men tyvärr tar filmen inte vägen nånstans och i slutändan blir det hela alldeles för slätstruket. Det bästa med filmen är istället, inte helt oväntat, Uwes kommentatorspår där han pratar om hur mycket han ogillar SAG och uppmanar alla gå in på imdb och sätta tior på hans filmer. Det kan dock inte gärna räknas in i betyget och därför stannar det vid en hyfsat stark tvåa
Christofer
2010-05-23
Faktiskt en hyfsat okej story även om man sett det förut. Tyvärr är manuset för taffligt och slutet var ju fantastiskt amatörmäsigt.