1.7
1.7
Final Mission
Flygkapten Tom "Outlaw" Waters är pilot i det amerikanska flygvapnet. Tillsammans med tre andra piloter deltar han i ett hemligt projekt – där piloterna ska styra flygplan med virtual reality. Men snart börjar hans kollegor dö i flygövningar under mystiska omständigheter. Kapten Waters börjar misstänka en konspiration bland sina överordnade. Eller är det hans nya älskarinna – Caitlin Cole – som ligger bakom det hela?
Originaltitel | Final Mission |
Regissör | Lee Redmond |
Manus | Virginia Gilbert, Sam Montgomery, Lee Redmond, Ernest Sheldon Jr |
Genre | Action, Science Fiction, 90-tal |
Skådespelare | Corbin Bernsen, Richard Bradford, Anthony Dean Fields, Jerry Giles, Elizabeth Gracen, Tim Moran, Steve Railsback, Beth Tegarden, Billy Wirth, Frank Zagarino |
Manchurian Candidate möter Top Gun. Stabil och medryckande, överraskande bra. Effekterna är charmiga och karaktärerna sympatiska.
Det här med virtuell reality figurerade i ett gäng rullar under det tidiga 90-talet och resultatet blev oftast tarvligt. Här läggs effekterna i en redan från början sunkig flygaction där storyn stundtals känns helt obegriplig - eller också brydde jag mig helt enkelt inte.
Så sämst med urlöjlig handling och mossiga tönt data effekter som måste varit extremt larvigt redan 1993" sen skådespeleriet ska man inte ens nämna, given -1
töntigaste filmen någonsin?
Helt OK actionrulle! Säkert snygga 3D-animationer för sin tid, bra flyt annars.