Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Final Destination 2


Kimberly Corman, 19, skulle bara åka på en tur med sina vänner... Men när hon undkommer en hemsk bilolycka upptäcker hon att hon hamnat i Dödens schema igen. Nu måste hon tillsammans med sina vänner försöka rädda sig själva...


Originaltitel Final Destination 2
Regissör David R Ellis
Manus J Mackye Gruber, Eric Bress
Genre Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Ali Larter, Michael Landes, A J Cook, Terrence 'TC' Carson, Jonathan Cherry, Keegan Connor Tracy, Sarah Carter, Lynda Boyd, Tony Todd, David Paetkau, James Kirk, Justina Machado, Shaun Sipos
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4173
Filmnummer 10610

Recensioner

Skapad 2019-12-20 av paycheck
Kimberley och hennes vänner ska ut och resa och Kimberley somnar framför ratten och ser att det kommer hända en seriekrock. Hon säger till alla bilar bakom att stanna. En polis är där och tror i...   Läs mer »

Skapad 2019-10-26 av
En ung kvinna vid namn Kimberly somnar vid ratten och ser i en dröm hur hon, hennes vänner och ett flertal andra människor omkommer i en fruktansvärd seriekrock. När hon vaknar så lyckas hon hin...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2021-06-23
Jo, men här tycker jag nog filmen håller samma kvalitet som den första, men fortfarande logiken?
Jamesa
2016-10-29
Bra film i genren, dock inte lika bra som ettan.
Stygga-Vargen
2016-10-15
Bra, men ettan är mycket bättre. Svag 3:a.
Lotso
2015-10-10
I sin helhet är Final Destination 2 en värdig uppföljare till första filmen. Den är utan dess fläckar dock. Men som en film där första filmen ändå redan var over the top i sina mord och trots den kreativa handlingen är den ändå någorlunda humoristisk i sig som jag fortfarande anser hade kunnat gå hem i en komedi sketch av något slag. Men vad jag gillar här är att man utvecklar på konceptet och att karaktärerna i denna har ett visst sammanband med personerna i första filmen. Vilket gör att det blir denna domino effekt så fort de gick av planet i första filmen. Filmen är underhållande där morden är kreativa med bra effekter men over the top. På en del plan föredrar jag nog ändå denna före den första filmen. Men jag ställer mig fortfarande kluven över om filmerna är menade att vara komiska eller inte...
karlstadtös
2015-07-06
Fånig!
Krille80
2014-11-25
Det som skiljer Final Destination filmerna från en rad andra liknade skräckfilmer är ju den stora fantasi gällande mordscenernasom finns här. Det är otäckt, makabert och underligt nog väldigt underhållande. Det som händer mellan dessa scener är dock rätt ordinärt. Är det fel att tycka att slutet i denna filmen är sanslöst kul. Jag började skratta!
sveparn
2014-08-07
Vad det medvetet att den här filmen skulle vara mer komisk än den förra filmen? Satt och flinade genom hela filmen. Filmen har betydligt bättre foto än den förra, troligtvis på grund att Apple har gått in med lite chash.
Tatty
2014-08-06
Lagom spännande och bra film men gillade nog ettan då den är lite mer spännande.
Hanness
2014-06-22
Pinsamt dålig!
silvertrain
2013-08-13
Den här är den i serien jag tycker minst om, men betyder inte att jag ogillar denna! Riktigt bra och spännande med bra scener också. Tycker om Ali Larter. Stark fyra även till denna!
Visa äldre kommentarer »