Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Fighting with My Family


En före detta fribrottare och hans familj tjänar sitt leverne på brottningsframträdanden inför små läktare runt USA. Barnen i familjen drömmer om att bli professionella fribrottare i WWE.


Originaltitel Fighting with My Family
Regissör Stephen Merchant
Manus Stephen Merchant
Genre Drama, Komedi, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Florence Pugh, Lena Headey, Nick Frost, Jack Lowden, Kim Matula, Ellie Gonsalves, Aqueela Zoll, Julia Davis, Thea Trinidad, Vince Vaughn, Dwayne Johnson, Stephen Merchant, Stephen Farrelly, Hannah Rae, Jack Gouldbourne, Mohammad Amiri, Elroy Powell
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 153
Filmnummer 128727

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Afflicter
2021-11-06
Ganska standard sportfilmupplägg, men Fighting With My Family lyfts upp av härliga skådespelarinsatser. Pugh är övertygande som vanligt och Vaughn gestaltar den bästa tränarkaraktären på länge.
Robkiller
2021-02-08
Wrestlingdrama som fungerar oväntat bra.
HerrNenne
2020-07-25
Vilket uselt slut. Vilket rån på allting filmen pratat om i en och en halv timme innan dess. Pinsamt.
HencePence
2020-06-29
En del WWE-historierevisionism och hopp i tidslinjen, men bra skådisar och en del bra humor och lätt drama. Wrestlingen behandlas överlag på ett bra sätt, även om det inte är något för puristerna. Rekommenderas ändå!
Caligari
2020-02-17
Ganska bra humor i början men sedan blir filmen allt mer tillrättalagd efterhand. Dessutom ändrar man händelseförloppen jämfört med verkligheten vilket är problematiskt eftersom filmen utspelar sig på 2010-talet och man som tittare lätt kan jämföra med originalet.
karlmats
2020-01-15
Jag är svag för wrestlingfilmer och här har ju ingen mindre än Stephen Merchant både skrivit och regisserat så det bådade gott på förhand. Jag hade missat att det var inspirerat på en verklig händelse och jag hade också missat att det var Cersei Lannister som skulle spela wacky wrestlingmorsa så det var ju roliga överraskningar. Nick Frost och Vince Vaughn är bra i birollerna också men det är Florence Pugh som måste bära upp en sån här film och det tycker jag hon klarar bra. Det blir lite formulaiskt och förenklat efter ett tag men samtidigt finns det hela tiden små guldkorn i manuset och det är en värld jag är så pass fascinerad av att hela feelgood-känslan tvingar mig att sätta en 3a. Merchants egna cameo som präktig förälder är också underhållande, tummen upp så länge man kan acceptera en del klyschor längs vägen. Kul med en tjej i huvudrollen i en sån här typ av film också.
päronanton
2019-11-14
En helt okej feelgood movie!
Benisakura
2019-09-23
Småtrevlig men blir lite för klyschig för min egen smak tillslut.
Krille80
2019-08-07
Feelgood-känslan levererar på ett mycket hög nivå i denna underdog-historia baserat på verkliga händelserna. Är det möjligt att som ung tjej i tonåren att ta sig sina wreslingsdrömmar från arbetarklassen i brittiska Norwich till wreslingens finrum i WWE i USA? Genialiska Stephen Merchant regisserar, producerar och har även stått för manus denna gång. "The Rock" gör korta men ack så sevärda inhopp här och där. Jag har längtat efter en feelgood-film som detta!
PeterTheW
2019-06-23
Det här var ett riktigt härligt lyckopiller. Fånigt att man säljer in den som att dragplåstret The Rock skulle ha en stor roll när han totalt sett är med i sådär 4-5 minuter, men ändå.
Visa äldre kommentarer »