Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

Fifty Shades of Black


En oerfaren collegestudent inleder ett passionerat och komplicerat förhållande med en förmögen affärsman. En parodi på filmen "Fifty Shades of Grey".


Originaltitel Fifty Shades of Black
Alternativ titel 50 Shades of Black
Regissör Michael Tiddes
Manus Rick Alvarez, Marlon Wayans
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Marlon Wayans, Kali Hawk, Jenny Zigrino, Mike Epps, Fred Willard, Affion Crockett, Jane Seymour, Florence Henderson, Andrew Bachelor, Kate Miner, Sydney Castillo, Irene Choi, Russell Peters, Mircea Monroe, Dave Sheridan, Elizabeth Ho, Brad Schmidt
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 118
Filmnummer 119011

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2016-04-17
mångfalt sämre än väntat och då väntade jag mig en given etta...
DrJW
2016-02-09
Är inte alls förvånad. Visste att den här skulle bli ännu en dålig Marlon Wayans-parodi, den här var värre än Haunted House 2. Den här hade nog funkat mer som en sketch, typ i In Living Color, men inte som en långfilm. Kan verkligen tänka mig att Fifty Shades of Grey är lika dålig som den här. Av alla "karaktärer" som jag hatade i den här var den feta vita tjejen som agerar som den stereotypiska svarta tjejen! Skämten var inte ens roliga, t.o.m. skämten om "boken" (Fifty Shades of Grey är egentligen ingen riktig bok, de är en fan fiction!) kunde ha varit roligare, de var en rolig idé, men den kändes bara platt.
« Föregående kommentarer