Fem sinnen

Känsel, smak, hörsel, lukt och syn - under en intensiv tredagarsperiod följer vi fem karaktärer som var och en har eller håller på att förlora ett sinne. De bor alla i samma hus, men har annars inget med varandra att göra.

Originaltitel The Five Senses
Regissör Jeremy Podeswa
Manus Jeremy Podeswa
Genre Drama, 90-tal
Skådespelare Mary-Louise Parker, Pascale Bussières, Richard Clarkin, Molly Parker, Gabrielle Rose, Nadia Litz, Daniel MacIvor, Philippe Volter, Brendan Fletcher, Marco Leonardi

den_vita_apan
2007-09-08
vacker. för långsam
Gordyal
2007-03-15
Jag gillar verkligen stämningen i denna film – någon sorts mörk och vemodig "feel good". Mycket habila skådespelarinsatser, smakfullt foto och ett välskrivet sopundtrack. Däremot sticker filmen som helhet inte direkt ut ur mängden, och fyran i betyget är väldigt svag.
Zipper
2006-09-05
Bra, men inget som stannar kvar i tankarna efteråt.
modellen
2006-02-20
vissa fina inslag men kändes ganska intetsägande och stereotyp.
Roswall
2006-02-19
Känns inte som om den hade något extra. Jag hade nog för höga förväntningar.
Galivan
2005-06-29
Jag är inget fan av filmer med pararella berättelser, men det här är nog det bästa jag sett i den genrern. Helt fri från klichéer, och den är väldigt egen. Den är lite åt American Beauty, fast bra. Men...inte fullständigt helgjutet. Stark trea dock.
Edithea
2005-02-03
Den mänskligaste filmen jag har sett i hela mitt liv. Jag älskade tanken med alla sinnen och var rädd för att det skulle misslyckas i ändlös vibration, men den här filmen lyckades att ge känslan utan att vara för mycket. Ett mästerverk.
keb1980
2004-12-02
helt ok film. lite ojämna skådespelarprestationer men bitvis riktigt fin.
BloodyMary
2004-10-20
tyckte faktiskt den var dålig. riktigt seg. inget hände ju för fan.