2.1

Feast II: Sloppy Seconds

Monsterna har tagit sig till en närliggande liten stad ute i vildmarken, stadsborna och överlevande från baren måste nu kämpa för sin överlevnad.

Originaltitel Feast II: Sloppy Seconds
Alternativ titel Feast 2: Sloppy Seconds
Regissör John Gulager
Manus Marcus Dunstan, Patrick Melton
Genre Komedi, Action, Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Jenny Wade, Clu Gulager, Carl Anthony Payne II, Tom Gulager, Diane Goldner, Chelsea Richards, Marc Macaulay, William Prael, Juan Longoria García, Martin Klebba, Amy McGee, Hanna Putnam, Katie Supple Callais, Cassie Shea Watson, Melissa Reed

Skapad 2019-11-29 av Rubbermonster
Jag gillade första Feast. Det var en bra film, med en del gore, sjysta monster men kanske lite för mycket klyschor och \"cool\" dialog för sitt eget bästa. Den var fortfarande bättre än mycket i...   Läs mer »

Barneyk
2016-02-22
Ettan var visserligen en besvikelse efter att mina förhoppningar byggs upp under Project Greenlight men var ändå en bra och charmig film. Jag hoppades på något liknande här men det är bara för dåligt.
2015-06-10
Har inte första Feast i färskt minne, men vet att det här är bra mycket sämre. Det bjuds iaf på en ordentlig slaktfest som ibland går överstyr och klarar sig på håret tack vare den stora dosen humor. En del risig cgi genom hela filmen.
Djason
2013-06-15
Gud vilken jävla skit. Skulle dissekeringsscenen, farmor och spädbarnsscenen vara roliga eller bara vidriga? Allt var kasst med denna och den får första filmen att framstå som ett mästerverk, och det är den ju absolut inte. Jag bävar för tredje filmen som jag nu måste se då jag sett de två första.
O´Reilly
2012-03-18
Första var ju rätt nice. Kanske skulle skippat den här.
dudson
2011-10-01
Usel egentligen men den har så mycket skön svart humor och hela tiden svordomar som haglar sen trevligt våld och den där veteran bartender gubben är ju bara för cool!Svär som en jävla borstbindare hela tiden hehee,,Så tack vare alla fula ord och gubb skrället får den en 3a...
moltoallegro19
2011-07-25
Sämsta filmen jag någonsin sett. Värdelöst hopkok av välriktade publikfrierier, mot den (av filmen uppenbart) tänkta målgruppen: datanördar! Dålig metal-musik, fula människoätande monster, blod & inälvor, nakna bröst, ytliga intriger, etc... Ovanpå det kan jag personligen tillägga att manuset var hur dåligt och dumt som helst och att scenen med bäbisen bara var patetisk och inte alls minnesvärd som den kontroversiella chock jag fick intrycket av att de ville den skulle vara, plus att de slaktar Händel med ett fult arrangemang på sarabanden ur cembalosviten i d-moll. Enda sättet för detta att vara en acceptabel film vore om den var ett skämt. Var den ett skämt så förstod jag inte det roliga, så den failar i alla fall.
Robkiller
2011-06-16
Betydligt sämre än första filmen på allt... kassa skådisar, usla skämt, extremt fula effekter.. och... hmm... enklare att säga att den är helkass :S
Gobo
2010-07-08
Kungliga filmer!
Vasp
2010-06-05
denna var fan nice. En film som fattar att den bara är en uppföljare och att man inte kan toppa orginalet så man kör på. En svag fyra.
TheHorrorfan
2010-05-23
Nja sådär funkar väl men lite för rörig.