billiga elavtal
billiga elavtal

3.4

Fearless

Berättelsen om Hua Yuan Jia; hur han som ung alltid ville slåss och visa sin styrka och hatade att förlora; hur det sedan tog honom från att vara en välbärgad man till ruinen i rännstenen med sin familj mördad; och sedan hur han kom tillbaka för att representera Kina mot makterna från väst.

Originaltitel Hua Yuan Jia
Alternativ titel Huo Yuan JiaHuo Yuanjia
Regissör Ronny Yu
Manus Chris Chow
Genre Drama, Action, 2000-tal, Biografi
Skådespelare Jet Li, Shidô Nakamura, Nathan Jones, Collin Chou, Son Li, Dong Yong, Qu Yun, Son Li, Dong Yong, Qu Yun

Skapad 2019-12-22 av kanzi
När Bruce Lee dog 1973 skrek hela den asiatiska filmvärlden efter en ny messias och en talangjakt tog omedelbart sin början. Jackie Chan som började inom operan insåg tidigt att han alltid skulle...   Läs mer »

Skapad 2019-10-31 av astridmia
Fearless handlar om Kung Fu-mästaren Huo Yuanjia (Jet Li). Han levde omkring förra sekelskiftet och var grundaren av ett sportcenter som var det första att ena alla olika Kung Fu-traditioner. När...   Läs mer »

StaffanE71
2017-12-24
Snyggt filmad, storartade fajter om än aningens svulstiga. Storyn är ganska enkel. En svag 4'a ändå. Se den.
Barneyk
2017-08-07
Jag får nog instämma rätt mycket med Gordyal här men utan att vara fullt så negativ till grejen. Jag gillar flortunn kampsportsstory enligt mall 1A, men då krävs det att koreografin bär filmen istället. Och jag tycker inte fajterna har driv och känsla nog för att göra det. Även om en del saker är riktigt snygga blir det aldrig ett flow. Filmen är väldigt styckad och berör aldrig mina känslor.
ConanBarbaren
2016-07-03
Bedrövlig
Gordyal
2016-05-29
Jisses amalia sicket pekoral. Flortunn kampsportsstory enligt mall 1A, den förenklade versionen. Stoppar man sedan in den i någon sorts storslagen wuxia-förpackning och kryddar med orientaliska hötorgsvisdomsord, så börjar vi närma oss Fearless. Men fajterna är förstås snygga. (6/15)
Portugallien
2016-03-20
booby
2016-01-18
Intensiv men anonym.
cruze
2015-07-06
Vet inte varför men de fejkade fightingscenerna sänkte filmen tycker jag. Ändå stark tvåa för huvudrollen.
Brynollf
2014-08-21
Bra fightscener men inte så mycket mer.
precious_death
2013-11-14
Trevlig liten sak. Snygg, bra fightscener (såklart!). Däremot så blir man inte så värst engagerad varav betyget stannar på en 3a.
Mr-Skogman
2013-01-13
En bra film i mina ögon. Rätt förutsägbar och ibland lite tjatig men bortsett från det är filmen bra gjord med en Jet Li i högform! En 4a helt enkelt!