Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Family Man


Efter en näradödenupplevelse, så byter familjemannen kropp med en seriemördare. När han sedan infinner sig bakom galler, och mördaren befinner sig hos hans familj, så måste han på något sätt kontakta sin familj så de inte blir mördarens nästa offer. Tredje avsnittet i skräckserien "Fear Itself".


Originaltitel Family Man
Regissör Ronny Yu
Manus Mick Garris, Daniel Knauf
Genre 2000-tal, Skräck, Kortfilm
Skådespelare Clifton Collins Jr, Colin Ferguson, Josie Davis, Brent Stait, Terence Kelly, Stephen Lobo, Nicole Leduc, Gig Morton, Michael St John Smith
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 48
Filmnummer 64078

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


SilkyMoll
2014-06-29
Schysst idé som funkar filmen igenom. Skådespelarinsatserna är väldigt bra och klarar bytet mellan karaktärerna. Bra!
martineden
2014-06-06
[rek. 2] Fungerar ypperligt i formatet. Fint skådespel och ganska obehaglig bitvis. Innehåller ett klassiskt peripeti så att Aristoteles hade varit stolt. Bra!
AlbinWesley
2014-02-28
Rakt, enkelt, bra. Väl användning av formatet.
ziferN
2013-10-27
Spännande och underhållande del i serien som troligtvis är en av de bästa i serien men trots det så kan inte avsnittet alls mäta sig i samma klass som flera av MoH:s bästa avsnitt. Det verkar lite som att regissörerna inte har mycket att använda sig av eller gå på när dom ska göra ett avsnitt i Fear Itself eftersom helheten blir väldigt enkel och platt. Men nåja, helt ok tidsfördriv!
Grillo
2012-05-28
Ingen välgjord byta identitets-film, främst för att den är hindrad av det korta formatet. Innehåller bara det grundläggande för att etablera vad som hänt och ett helt uppenbart slut.
Christofer
2009-11-06
Alltså, nja. Själva idén var cool, men när man tänker efter så var det många bitar som inte skulle funka "i verkligheten". En seriemördare kan ju inte bara byta liv med en "vanlig" människa, och, om inte annat, klara av att sköta hans jobb!? Det skulle ju ingen kunna göra. Hallå, det skulle ju ta typ en halvtimme innan folk började undra vad det var för fel på honom som inte ens kunde klara av de enklast arbetsuppgifterna. Däremot gjorde slutet nästan hela filmen, vilket tog det från en medioker 2:a till 2+. Mer kan det tyvärr inte bli tal om p.g.a. alla detaljer som inte skulle kunna funka "i verkligheten".
Aven
2008-09-13
Seriens bästa avsnitt? I "serie"sly hope not.