Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Father of Invention


Den excentriske uppfinnaren, och numera egocentriske reklamgurun, Robert Axle förlorar allt när en av hans uppfinningar lemlästar tusentals personer. Efter ett 8-årigt fängelsestraff är Axle redo att rentvå sitt namn och återuppbygga sitt miljardimperium. Först måste han dock övertyga sin 22-åriga dotter att låta honom bo med henne och hennes överbeskyddande rumskamrat...


Originaltitel Father of Invention
Alternativ titel Robert Axle
Regissör Trent Cooper
Manus Trent Cooper, Jonathan D Krane
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Kevin Spacey, Heather Graham, Johnny Knoxville, Camilla Belle, Michael Rosenbaum, John Stamos, Virginia Madsen, Craig Robinson, Rhoda Griffis, Red West, Jack McGee, Mary Cobb, Anna Anissimova, Audra Marie, Christine Quinn, Morgan Saylor
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 119
Filmnummer 85000

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


iwjrfbibruf8
2015-07-11
Ofantligt dålig komedi. Jag skäms att jag ödslade min tid på den ända fram till slutet.
ClintanTheKing
2013-08-25
Skaplig dramakomedi som underhåller rätt bra utan att imponera. Spacey är stabil och skön som vanligt och Knoxville är ju alltid Knoxville. Godkänd rulle!
joakimfischer
2011-12-16
viss charm men når inte alls upp till sin potential. känns nerklippt, speciellt på slutet. tråkigt när det finns så många skådespelare jag gillar i denna
Kebaben
2011-12-09
Storyn är inte så vass som den kunde ha varit och bjuder på få överraskningar, och vissa skämt funkar sämre än andra. Spacey är dock like bra som alltid.
Modrus
2011-11-17
Helt okej faktiskt, men inget utöver det vanliga. Har du inget annat för dig och känner för att se en film, så visst duger denna bra.
WinDrop
2011-11-08
En bra trea, blev lite klische, men vadå, den var ju bra. :)
Filmguru
2011-11-05
Spacey gör vad han kan med tanke på det tama manuset...
DIProgan
2011-10-31
Kan ju va kul med en film som inte känns upplagd varje bit på vägen men jag vet inte. Det är en bit tamt och intetsägande. "Familjen är viktigast" sedan var det liksom inte mycket mer.

2011-10-24
Jag gillar Spacey - såna här roller klämmer han lätt av med ena armhålan, och han gör det bra. Jag hoppas vi får se honom i bättre filmer framöver dock.
Löjdkvist
2011-10-18
? Varför får inte den fantastiska Kevin Spacey bättre roller än det här nu för tiden ?
Visa äldre kommentarer »