billiga elavtal
billiga elavtal

Fatal Instinct

Parodi på storfilmer från 1980- och 90-talet som "Basic Instinct", "Sova med fienden" och "Cape Fear".

Originaltitel Fatal Instinct
Regissör Carl Reiner
Manus David O'Malley
Genre Komedi, Kriminalare, Thriller, 90-tal
Skådespelare Armand Assante, Sherilyn Fenn, Kate Nelligan, Sean Young, Christopher McDonald, James Remar, Tony Randall, Clarence Clemons, Michael Cumpsty, John Witherspoon, Blake Clark, Edward Blanchard

2019-10-01
Mer störig än rolig. Har verkligen inte åldrats väl men var nog rätt kass även när den kom. Jag uppskattar inte den här typen av parodier, det är något överdrivet tramsigt som inte funkar. Det känns inte fyndigt för fem öre.
2018-02-08
Den här filmen var inge rolig!!!
2017-01-30
En av alla parodier som var populära under det tidiga 90-talet. Småroligt med några träffsäkra skämt, men det blev alldeles för repetativt efter en stund. Genrens stora såsom Nakna Pistolen, Loaded Weapon 1 & Hot Shots är bättre.
2014-11-13
Detta är en film som absolut passar mig, dels älskar jag parodier för det är som en belöning för att man ser mycket film och dels är det väldigt kul att ta allvarliga eller spännande filmer och helt enkelt skapa humor. Dessa filmer är absolut en ventil efter att man sett för många "riktiga" filmer. Man skrattar inte ihjäl sig men det är kul. 3+
WhySoSerious
2011-07-02
Förstår man inte parodihumor så har man rätt i att inte gilla denna heller. Älskar när de ler mot kameran när de tar foton på en mordscen. En av världens roligaste filmer. Och då har jag inte ens sett de den gör parodi på!
Phonomancer
2010-05-26
Många roliga scener och en klockren Armand Assante. Även de små subtila skämten var charmiga (som när frugan och bilreparatörn precis haft sex och "röker" otända cigaretter :D)
FilmGuden
2010-01-19
Kan få ett godkänt betyg. Är väldigt svag för Armand Assante. Radiobilsjakten i inledningen är det roligaste jag sett på mycket länge.
Djason
2009-12-16
När blir det kul?
benjamin
2009-11-17
löjligt.
KyLLo
2009-11-12
Inte alls pjåkig. Bättre än t.ex. "Nakna pistolen". Ibland lite fånig, men i det stora hela underhållande och vissa skämt är klockrena - snabba och oväntade. Och det är ju inte konstigt att den "lånat" när det är en parodi.