Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Fast and Furious 6


Dominic Toretto och Brian O'Conner är på jakt efter sanningen om Dominics flickvän Lettys försvinnande. Tillsammans med sitt elitteam och agenten Hobbs tar de sig an den tuffaste fienden de någonsin mött. En brittisk fd specialagent.


Originaltitel Fast & Furious 6
Regissör Justin Lin
Manus Chris Morgan
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Gina Carano, Jordana Brewster, Luke Evans, Elsa Pataky, Sung Kang, Tyrese Gibson, Ludacris, Gal Gadot, Shea Whigham, Kim Kold, Clara Paget, Joe Taslim, Thure Lindhardt, John Ortiz
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1773
Filmnummer 102994

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


sodomiten
2022-01-25
Är man ute efter lite underhållning för stunden går detta utmärkt. Vin Diesel är lika cool som vanligt och biljakterna är stenhårda. Fast det där när pansarvagnen krossar folk i sina bilar tycker jag var läskigt.
jingoo
2017-05-24
Efter ca två tredjedelar gav jag upp och stängde av. Några av bilscenerna var imponerande men problemet är att jag inte bryr mig ett jota om personerna, handlingen etc, vilket gör det hela till ett riktigt sömnpiller. Så fort rollpersonerna öppnar käften och säger något så är det dags för skämskudden. Om någon gör ett montage av alla actionscenerna och lägger på bra musik (dvs inte musik från den här filmen) så kanske jag skulle ta mig igenom det. Blä.
Ghostface
2017-04-13
Hela serien har präglats av bra rollsättning och Luke Evans är ett kul tillskott. Den var inte lika tight som 5an eller så är det bara jag som älskade Vin Diesel och "Klippan" på olika sidor.
KyLLo
2017-03-22
Inte så illa som jag hade befarat. Når förstås inte alls upp till de två första filmerna. Däremot bättre än fyran och femman. Påminner lite om spelet Need for Speed i de fartfyllda stadsscenerna. Stark tvåa.
deswhip
2016-11-05
Såg den här igår och tänkte jag skulle skriva en kommentar medans man kommer ihåg den, man kommer garanterat glömma den fort nämligen... Mitt kriterium för en etta är att filmen verkligen ska vara dålig och det här är väl ett gränsfall, 1+. Jag antar att deras ambition är göra filmerna coola, häftiga, spännande och sexiga men det blir bara överdrivet och flera gånger långt över gränsen till korkat. Jag förstår inte poängen med väldigt orealistisk action om filmen inte är komisk, då blir det ju inte spännande. Och överdrivet coolt, ja det blir ju inte coolt. Lite synd för konceptet är ju ändå ok, alltså snygg actionfilm med coola, karaktärer och häftiga bilar, hur svårt ska det va???
Supernaut
2016-01-20
Inte för att det säger mycket, men bättre än de föregående fem filmerna. Hyfsat underhållande dum action.
Bomkia
2016-01-15
Skön action, och The Rock lyfter varenda scen han är med i. Jag ställer mig dock tveksam till att svarta hålet av karisma Paul Walker inte blivit utskriven ur storyn än. 3-
Raimo_1985
2015-11-22
Overkligast hittils men också bäst och roligast :) Detta är första gången jag sätter mer än en tvåa godkänt på en Fast & The Furious-film, och det är denna värd alla gånger! Riktigt galen chipsfilm, synd att man inte såg den på bio.
eandersson
2015-08-08
Att sätta en femma eller etta kräver en viss film, detta kändes många gånger som en sådan rulle. Ögongodiset, som är den här filmseriens livlina, var bra men FRUKTANSVÄRT överdrivet. Visst, det är film, men någonstans får det räcka va. Hjärndöd action när den är som sämst.
Fläskkäft
2015-07-17
Den träige, genomusle Vin Diesel med sin fåniga avgasrörsrytande röst slår sig denna gången samman med den lika usle Dwayne Johnson (vars överarmar förmodligen väger mer än huset jag bor i) i ännu en hjärndöd actionfilm där logik och trovärdighet får läggas åt sidan. Allting är mycket förutsägbart och stundtals mycket mycket dumt. Om det fanns en historia att berätta tror jag att jag missade det mesta av den. Filmen är rätt snyggt fångad på film men vad hjälper det när man en kort stund efter att filmen är slut redan har glömt den.... Supersvag tvåa för sin dumhet!!!
Visa äldre kommentarer »