Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Farligt spel


Psykiatern kommer i sitt yrkesutövande i kontakt med Heather som trots att hon är gift pulserar av åtrå. Isaac blir förälskad och finner snart att han är beredd att göra allt för Heather, även om det betyder att gå över lik.


Originaltitel Final Analysis
Regissör Phil Joanou
Manus Robert Berger, Wesley Strick
Genre Drama, Romantik, Thriller, 90-tal
Skådespelare Kim Basinger, Richard Gere, Uma Thurman, Eric Roberts, Paul Guilfoyle, Keith David
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 552
Filmnummer 3870

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2021-04-11
En av alla 90-talsthrillers, men här med lite Hitchcockvibbar. Gere kisar sig igenom ytterligare en roll och tänker med könet - därav det farliga spelet. Rätt ologiskt överlag, men Basinger är snygg och jag är svag för sånt här.
henrikj
2020-02-10
När man inte kan ens föreställa sig att det kan bli ännu mer korkat motbevisar filmens sista kvart en å det grövsta.
Stygga-Vargen
2016-10-02
Underhållande, spännande och välspelad thriller.
ModestyWilde
2014-04-05
Intressant studium i psykopati och narcissism ... inte så orealistisk som folk kanske tror - och definitivt ingen särskilt romantisk historia, som några misstar den för ... Bra skådisar och riktigt hyfsade skådespelarinsatser; Roberts som kontrollerande narcissist är på pricken. Några minnesvärda scener och en klurig historia gör obehaget större. Utan att avslöja för mycket så är det så här en verklig psykopat (i värsta fall?) kan bete sig - det kan jag intyga! Inte alls en osannolik historia - men observera vem psykopaten är! En sevärd film som faktiskt är bättre än en 3:a, trots att den är väldigt 80-tal och lite klyschig i sin stil. Historien har som sagt flera djup, som gör den lite ovanlig - men man kan också se den som en sexig B-thriller, om man inte är så intresserad av psykologi. Den förtjänar dock bättre. Filmen är absolut värd en andra titt, med fokus på de olika karaktärerna! En film att notera och lära sig något av, karaktärsmässigt! Jag gillar den verkligen.
precineadd
2013-07-08
Hitchcock hade haft mer humor i en film där man konstant omnämner mordvapnet som "the dumb-bell"
Emovies
2010-05-14
Underhållande thriller. Jag gillar den här filmen, den har en bra story´, bra karaktärer och bra skådespeleri. Manusförfattaren är ju killen som gjorde Cape Fear, så man vet att det blir ett par bra sjuka karaktärer och en genom tänkt story och det blir det också. Richard Gere och Kim Basinger är okej, dom kunde ha varit bätte men dom är helt okej. Dom som gör filmen är Uma Thurman och Eric Roberts. Uma Thurman är vacker, kuslig och hur bra som helst i rollen som lilla systern, Eric Roberts är hur slemig, obehaglig och läskig som helst i rollen som Basingers man. Roberts kan verkligen spela såna rollfigurer hur klock rent som helst och det gör han här. Bra film med fantastiska Thurman och Roberts.
jssfrk
2008-06-27
Hej tråkiga thriller med för många plot twists.
kexchokladet
2008-02-20
Tycker att Basinger gör en okej prestation..det övriga är tyvärr ganska uselt
Olof_Gronlund
2007-11-15
Otroligt djup och den håller trots sin längd. Eric Roberts är den personen som imponerar mest på mig, skitbra insats i denna film. Allting känns okej, men inte mer, bra jobb med manus och regi som sagt.
Killestocktown
2007-10-26
Får säkert skit för detta men jag tycker det är en liten flört med Hitchcock över det hela....
Visa äldre kommentarer »