Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Fåret Shaun - Filmen


En dag ställer fåret Shaun till det ordentligt. Hans rackartyg gör så att bonden blir inlåst i en husvagn och det vill sig inte bättre än att den plötsligt rullar iväg ända till den stora staden. Shaun, Bitzer och flocken bestämmer sig för att lämna gården och försöka rädda honom.


Originaltitel Shaun the Sheep Movie
Regissör Mark Burton, Richard Starzack
Manus Mark Burton, Richard Starzack
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Justin Fletcher (röst), John Sparkes (röst), Sean Connolly (röst), Omid Djalili (röst), Richard Webber (röst), Kate Harbour (röst), Tim Hands (röst), Andy Nyman (röst), Simon Greenall (röst), Emma Tate (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 534
Filmnummer 114290

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Sheepy
2022-10-16
En något oförtjänt bortglömd lillebror till Wallace and Gromit filmerna. Även här bjuds det på fartfylld underhållning, en stor dos charm och mycket humor. Visst är det lite mer av en barnfilm, men en mycket välgjord sådan.
picklessmulan
2021-11-21
En Bra barn film som gör en glad. Enkel Story och även en del vuxenreferenser. Sevärd och en självklarhet i barnhyllan
Rai
2021-07-13
Haha, min mamma älskar allt med fåret Shaun, men jag är nog mer tveksam...
Tatty
2019-03-03
Så grym rolig och tokig film!! Uppskattades av mig och sambon!
Dream
2017-12-26
Den är faktiskt skit rolig till både vuxen som barn, tycker man om "Mr. Bean och Wallace & Gromit" så är Fåret Shaun precis lika bra, då det är lite av samma typ av roliga ljud, exemplariskt minspel samt skojiga äventyr bakom som är själva grejen även till denna succé. En annan positiv sak är avkopplingen då man slipper stress, skrikande och konstant tjat för en gångs skull! Det är faktiskt väldigt skönt ibland. Dock är den 30 min för lång hade räckt med 60 min, men annars finns inget att klaga på.
Mysharry
2017-09-10
Många detaljer och tokiga upptåg. Fyraåringen kan titta flera gånger om dagen - och jag med!
KyLLo
2017-01-01
En intressant film för barn som inte lärt sig prata. Här finns får som ser ut som gosedjur, färger, musik, dans och fåniga läten. Men hur ska barnen hålla sig vakna i 81 minuter och varför tror Filmtipset att jag ska sätta en trea?
Fiskjävel
2016-08-12
En otroligt charmig barnfilm som även passar de vuxna. Filmskaparnas sinne för detaljer och idérikedom sprudlar genom filmen. Några små partier upplevdes något långsamma, det är dock inget som sänker betyget som helhet. 4-.
Krille80
2016-03-27
Varje gång jag zappar mellan TV-kanalerna och Tv-serien med Fåret Shaun dyker upp så blir jag kvar och fastnar framför denna underbar serie. Men så är det också gänget bakom Wallace och Gromit som skapat denna serien. Denna film gör mig inte besviken utan jag får det jag önskar. Kanske gör sig Fåret Shaun bäst i kortare avsnitt men detta är ändå väldigt bra, roligt och sevärt.
MrPraline
2016-03-15
Animationen är på topp som alltid när det gäller Aardman. Tyvärr så känns det som den här filmen riktar sig mot en lägre målgrupp än t.ex. Wallace and Gromit filmen som är kanonbra. Därför blir den här lite barnslig för min smak. Sedan tycker jag att man kunde gjort något mer med storyn, man har ju tröttnat på att det alltid ska vara djurfångare som är skurk i varenda film som handlar om djur. 2/5
Visa äldre kommentarer »