1.6

Far Cry

Kapten Jack Carver och hans insatsstyrka får uppdraget att undersöka underliga händelser på en ö utanför Nordamerikas nordvästra kust. En viss Dr. Krieger tycks ligga bakom mystiska dödsfall. Baserad på spelet med samma namn.

Originaltitel Far Cry
Regissör Uwe Boll
Manus Masaji Takei, Michael Roesch, Peter Scheerer
Genre 2000-tal, Action
Skådespelare Til Schweiger, Udo Kier, Natalia Avelon, Anthony Bourdain, Jay Brazeau, Scott Cooper (II), Michael Paré, Emmanuelle Vaugier, Ralf Moeller, Chris Coppola, Craig Fairbrass, Don S Davis

DrJW
2017-11-09
Av alla tv-spels baserade filmer som jag hittills har sett av Uwe Boll så var den här nästan okej. Den är fortfarande inte bra, jag menar det här är Uwe Boll vi pratar om! Den följer nästan den första spelet den är baserat på, men dem gjorde den här till en kliché-aktig actionfilm med en blek huvudroll, blek kärleksintresse, blek skurk, blek kvinnlig lakej och en blek komisk karaktär. Jag har sett en walkthrough på den första spelet och handlingsmässigt så är den generiskt som den här filmen, men gameplayen ser kul ut (förutom kör delarna som också är i förstahandsperspektivet, men vanligtvis så är det i tredjeperspektiv i kördelar i en first person shooter-spel). Det är tänkt att äga rum på en djungel ö, men det är så uppenbart en skog och det finns till och med en scen på en båt där en irriterande kvinna vill se valar och du kan verkligen uppenbart se att det är en Vancouver-sjö och det finns inga valar i Kanada! LOL! Och som varje Boll-film så finns det brister och plotholes, som till exempel så finns det "genetiska monster" vars hud är skottsäker, men dem har på sig en skottsäker väst! Varför och glömde dem bort det, eller?! Och de "genetiska monsterna" är lika dålig och billigt utseende mässigt som de mänskliga "mördartomaterna" i Return of the Killer Tomatoes! Den är inte en av Uwe's sämsta filmer, och filmen tar inte sig själv alldeles allvarligt som hans andra tv-spels baserade filmer. 1.5 av 5.
jonbo
2017-02-17
Ytterst dåligt javisst, men ändå inte fullt så usel som Boll brukar kunna vara.
mindcooler
2016-11-08
Inte den sämsta Boll-filmen.
Deepshit
2014-04-03
En typisk Uwe Boll film. En TV-spels adaption som bara har namnet gemensamt med spelet. Dålig dialog och dåligt manus, birollsskådespelare som måste axla större roller än vad de klara av. Och så givetvis en massa överdriven action. Fast i sin helhet ändå långt ifrån den sämsta Uwe Boll filmen.
LTT86
2014-01-07
Det här filmen var hemsk, det är allt jag säger. Nu om ni ursäkta mig så går jag nu och titta på Commando(1985).
Djason
2013-06-19
Det här är en typisk Uwe Boll film. Sådär lagom kass action med skapliga effekter. En dialog som vem som helst kan skriva och en gnutta humor. Ska dock tillägga att jag har sett andra filmer av Boll som är ljusår sämre så denna får allt en svag 2:a.
Anvurang
2012-05-01
Ett ord. Blä
Joopa
2012-02-24
Detta är nog utan tvekan den sämsta film jag sett. Men den var så facinerande dålig att jag var tvungen att se klart den. Givetvis fick jag dela upp den så det tog en vecka att lyckas ta mig igenom den. Allt annat vore omänskligt. Detta är min första Uwe Boll film och nu förstår jag vad fuzzen är om. Fy fan vad dålig regissör han är. Seriöst! Älskade spelet Far Cry men detta är ju misshandel. Mannen ska bara inte göra film. Han kan inte hantverket. Basta! Men på ett sätt rekommenderar jag den. En studie i kasshet. Man skrattar däremot inte som man kan göra med en kalkon. Man är liksom mer ett frågetecken och ett utropstecken när man ser den. Efter är man bara wft!?!
Floop
2011-11-01
"Jack Carver" är ett traditionellt tyskt namn, som Hans eller Fritz ungefär.
Sim88
2011-10-23
Gillar att de försöker dölja att Uwe Boll har gjort den så folk i alla fall ska ge den en chans.