Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer


Den fantastiska fyran får erfara att de inte är de enda med superhjältekrafter när de möter den mäktiga silversurfaren och planetätaren Galactus.


Originaltitel 4: Rise of the Silver Surfer
Regissör Tim Story
Manus Mark Frost (I), Don Payne
Genre Action, Äventyr, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans, Michael Chiklis, Julian McMahon, Kerry Washington, Andre Braugher, Beau Garrett, Brian Posehn, Zach Grenier, Kenneth Welsh, Doug Jones, Laurence Fishburne (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6573
Filmnummer 51097

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av niklasringdahl
Det ska villigt erkännas att i Marvels universum sker det saker som inte skulle tåla en närmare vetenskaplig granskning, men att ytterligare lägga ett lager av sanningsvrängande på detta är en ...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2021-07-13
Nej, dessa filmer är sjukt tråkiga och saknar allt vad underhållning heter...
Robkiller
2017-11-12
Underhållande, men alldeles för intetsägande...
yrkeschaufföre
2017-05-25
Tvåan är så nära en etta att det är bara min lathet som hindrar mig att sänka betyget. Handlingen är kass, skurken? är tråkig. Ben Grimm är rolig och Sue Storm är söt/gullig. Inte sevärd!!
Portugallien
2017-05-25
2+
HerrNenne
2017-05-13
Sämre än första.
DukeIgthorn
2017-04-08
Jämfört med modernare superhjältefilmer så ligger denna närmare en sitcom av Cosby-stuk.
Engravadlax
2016-08-15
Herregud vad jag hatar Mr. Fantastic.
zallaxx
2016-06-06
Om folk går och ger första filmen en etta, varför sätter dom sig då och ser uppföljaren? Typ.. Ja bajsar på första filmen men förväntar mig annat resultat av en uppföljare.". whine whine whine".. Om du mår dåligt av gluten så sätter du dig inte och käkar 10 frallor till frukost på morgonen eller hur? Faktiskt så kan du dra nytta av denna nyförskaffade kunskap i livet med. Tex får en partner dig att känna dig värdelös och deprimerad så borde du inte stanna kvar med den personen. Denna film var lite smörigare än ettan med massa cheesy jokes som en bra parter skulle kunna producera. Annars är den typ lika stuk som ettan, överraskande va?.. Ja kanske för vissa eftersom den bara innehöll samma skådespelare, regissör, namn på film osv. Kanske att tvåan var något bättre än ettan men inte värd nå högre betyg än en fantastisk trea..
dudson
2015-08-10
Typ lika kass som den första. Lika plastig O fjortis stinkande"
Natosh
2015-07-25
Jag är så chockad över att jag faktiskt tyckte att det här var mer underhållande än missfostret till första film att jag inte vet vad jag ska säga.
Visa äldre kommentarer »