Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Fantaghirò 2


Fantaghiro och Romualdo förbereder för bröllop när den svarta drottningen kidnappar Romualdos far för att förhindra det. Romualdo och hans soldater beger sig iväg för att rädda fadern. Men den svarta drottningen förvandlar sig till skepnaden av Fantaghiro. Genom en kyss förtrollar drottningen Romualdo och fångar in hans armé. Fantaghiro följer efter Romualdo, fast hon lovade att stanna hemma.


Originaltitel Fantaghirò 2
Alternativ titel Cave of the Golden Rose II
Regissör Lamberto Bava
Manus Gianni Romoli
Genre 90-tal, Fantasy, Romantik
Skådespelare Alessandra Martines, Kim Rossi Stuart, Stefano Davanzati, Tomás Valík, Mario Adorf, Brigitte Nielsen, Lenca Kubalkova, Jakub Zdenek, Karel Roden, Anna Geislerová
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5
Filmnummer 48207

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


MoiLola
2007-01-25
Ettan är och kommer alltid att förbli den bästa men alla är givetvis jättebra! Glömmer aldrig när jag såg dem för första gången då jag bodde i Italien med min familj. Pappa kom hem med dessa filmer efterhand de kom ut på VHS, (såg dem första gången då de sändes på Italiens kanal 5)och jag kan fortfarande minnas min entusiasm över dem...som dock inte dött trots nästan 14 år ;)...tyvärr har jag dock aldrig kunnat få tag på Fantaghirò 3:(... Men se till att se filmerna och följ med huvudpersonen Fantaghirò på hennes äventyr;)