Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Tills svärfar skiljer oss åt


Två egensinniga pappors barn är på väg att gifta sig. Med bara två veckor kvar till den stora dagen kämpar de två papporna fortfarande med att försöka att lägga sina meningsskiljaktigheter åt sidan tillräckligt länge för att planera det perfekta bröllopet.


Originaltitel Our Family Wedding
Alternativ titel The Wedding Pact
Regissör Rick Famuyiwa
Manus Rick Famuyiwa, Gina Prince-Bythewood
Genre Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Forest Whitaker, America Ferrera, Carlos Mencia, Regina King, Lance Gross, Diana Maria Riva, Lupe Ontiveros, Charles Q Murphy, Shannyn Sossamon, Tonita Castro, Anna Maria Horsford, Warren Sapp, Shondrella Avery, Sterling Ardrey, Anjelah Johnson-Reyes
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 95
Filmnummer 76904

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ami86
2012-12-31
Vet inte varför jag hade väntat mig något mer än uttjatade rasistskämt av en film där Carlos Mencia är med. Dock är jag grymt besviken på Forest Whitaker. För övrigt var ingen av karaktärerna sympatiska. Inte ens Ferera och hennes fästman.
Tarte
2012-10-11
Hade inga förväntningar alls, skrattade riktigt mycket. Kul film!
XJR
2012-05-14
Ingen film som man gläds åt. Duger knappt till en sömnig kväll i soffan, känns som om man sett den (flera gånger) förut. Funderade först på att ge den en 2:a, bordplaceringsfunderingarna var faktiskt roliga, men sedan när de släppte lös geten (suck) så landade betyget på en stabil 1:a. Pinsamt att Whittaker slösar tid på sånt här skräp. Regina King är dock läcker, det är väl det bästa man kan säga.
jonbo
2011-10-02
Trötta stereotypa rasskämt. Räddas av en och annan birollare.
Stripes
2010-07-16
Riktigt dålig bröllopsfilm, har vi inte sett tillräckligt av dessa? Dock räddar Forest och Lupe filmen till en 2,a. Då den har lite komiska inslag. Men annars.. Usch!