billiga elavtal
billiga elavtal

1.6

Familjen Robinson och sjöpiraterna

Jack, Anna och deras tre barn, Shane, Todd och Elizabeth, ska segla från Singapore till Sydney med sin båt Albatross. I tre månader har de förberett sig inför resan. Efter endast fem dagar till havs blir de mitt i natten attackerade av pirater under ledning av den charmige men falske Sheldon, som har gömt dyrbarheter i Albatross skrov. Under jakten som följer förliser Robinsons segelbåt. De tar sig i land på en tropisk ö, där de har ytterligare en sammandrabbning med piraterna innan de lämnas åt sitt öde i en helt ny omgivning. Men har verkligen piraterna lämnat dem för gott?

Originaltitel The New Swiss Family Robinson
Regissör Stewart Raffill
Manus Stewart Raffill
Genre 90-tal, Äventyr
Skådespelare Jane Seymour, David Carradine, James Keach, John Mallory Asher, Blake Bashoff, Jamie Renée Smith, Yumi Iwama

2010-08-16
Det här var ju rejält dumt och fånigt. Man kan ju börja med att fråga sig varför ett gäng pirater, som med all önskad tydlighet har visat att de vill åt den här familjen och vet att de befinner sig på en näraliggande ö, väntar ett halvår med att anfalla dem. Ville de låta dem få lite tid till att leva gulligt familjeliv och bygga det där oförklarligt perfekta bostadshuset? Familjen måste man ju hata lite grann och att skådespeleriet är uselt gör ju inte att man gillar dem mer. Att de aldrig verkar se det som mer än måttligt besvärande att vara skeppsbrutna är ju också lite underligt. David Carradine är dock skön som stereotyp bad guy med cigarr i mungipan och orangutangerna är i vanlig ordning helt suveräna. Jag skulle gärna se en spin off-film med dem
Oroberaidion
2009-07-17
Sämsta på väldigt länge
MrBrownstone
2007-06-29
Något schizofren, då den förhoppningsvis är gjord för att tilltala barn (annars är det bara synd om filmmakarna) men ändå går de runt och brutaldödar alla bad guys. Dock kunde jag inte hjälpa att underhållas en smula i stunden, så en liten, liten tvåa blir det.
_Fia_
2007-05-15
Jösses vilken dålig film.