3.4
3.4
Familjen Mitchell mot maskinerna
Robotapokalypsen satte stopp för deras bilresa. Nu är det upp till familjen Mitchell – som är världens konstigaste familj – att rädda mänskligheten.
Originaltitel | The Mitchells vs. the Machines |
Alternativ titel | Connected, Uppkopplad, The Mitchells vs the Machines |
Regissör | Michael Rianda, Jeff Rowe |
Manus | Michael Rianda, Jeff Rowe |
Genre | Komedi, Animerad, Äventyr |
Skådespelare | Abbi Jacobson (röst), Danny McBride (röst), Maya Rudolph (röst), Michael Rianda (röst), Eric André (röst), Olivia Colman (röst), Fred Armisen (röst), Beck Bennett (röst), Chrissy Teigen (röst), John Legend (röst), Charlyne Yi (röst) |
En hel del action och amerikansk familjebudskap men fantasilöst, tunt manus
Snyggt gjord, en hel del garv och ett bra budskap sett till målgrupp. Men så klart även en hel del hysteriskt trams. (7+/15)
Nej jag blir inte helt såld på detta, visst är det kreativt och snyggt, men man försöker så inåt helvete mycket att jag också blir lite matt. Grundidén att det ska vara en knasig familj som inte är lämpad för att rädda mänskligheten men tvingas göra det ändå är nog inte något favoritkoncept hos mig. Så det fina spektaklet framför mina ögon känns mest tomt och pråligt, det påminner lite om Free Guy som jag såg häromdagen på det sättet, för mer än en 2a behöver jag bli mer underhållen än så här och det blir jag inte, jag kan dock förstå att kidsen gillar det här.
Den var rolig och underhållande film som fick mig och sambon att skratta.
Fyran må vara lite generös men den snygga animeringen, tempot och humorn är en fröjd! Det finns så många små detaljer som verkligen lyfter helheten och även mitt i klyschorna så lyckas den hitta något litet nytt och eget. Det blir lite krystat hur den försöker vara nere med kidsen på sina ställen men samtidigt så funkar det väldigt bra för det mesta. Jag gillar också verkligen att dom inte är sådär allmänt "big tech är dåligt" utan är väldigt specifika och konkreta i sin kritik på ett sätt som faktiskt känns rätt vasst. Iaf för att vara en animerad barnfilm. Men det som verkligen lyfter filmen är att det känns som den har sin egen röst, i berättandet, i animeringen, i dom små detaljerna.
Väldigt läckert animerad, riktigt snyggt. Trots att det är en ganska standardiserad historia, berättar de den på ett annorlunda sätt. Många skratt, både för barn (fem och sju) och vuxna, med många små dolda pärlor. Tecknarstilen och berättartekniken gör att jag kommer kunna se den fler gånger. Nära femma.
Väldigt rolig för hela familjen. Passar nog kanske bäst för 7 och uppåt. Slapstick för barnen, och teknikhumor för de vuxna. För barn som är födda på 2000-talet vet ju inte vad en Furbie är för något.
Barnen gillade den väldigt mycket. Själv tycker jag den var okey men inte mer.
snyggt animerad. slapp men lite härligt in your face big tech kritik. men det var typ det. kändes för lång