Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

Familjen Flinta i Viva Rock Vegas


Här kommer äntligen uppföljaren till den första Flintstones-succén från 1994. Denna gång tar våra stenåldersfavoriter ett hopp bakåt i tiden då Fred Flintstone, killen från fel sida av bergen, började uppvakta den vackra unga Wilma Slaghoople. Tillsammans med sin bästa vän Barney och hans flickvän Betty åker de på en romantisk weekend till Rock Vegas, det hottaste rock'n'roll stället i världen.


Originaltitel The Flintstones in Viva Rock Vegas
Regissör Brian Levant
Manus Joseph Barbera, Harry Elfont, William Hanna, Jack Epps Jr, Jim Cash, Deborah Kaplan
Genre Komedi, Familjefilm, 2000-tal
Skådespelare Stephen Baldwin, Mark Addy, Kristen Johnston, Jane Krakowski, Joan Collins, Harvey Korman, Taylor Negron, Thomas Gibson, Alan Cumming, Tony Longo, Danny Woodburn
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1469
Filmnummer 670

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


darkmist82
2022-04-08
Jag växte upp med familjen Flinta och att ge sig in i spelfilmsvärlden är en stor uppgift. Regissören har lyckats skapa den känsla som den tecknade serien hade. Man lär se den för vad den är och inte ta den på för stort allvar. Jag blev imponerad av det som filmen erbjöd då den dessutom utspelar sig tiden före den tid som vi växte upp till. Ingen klockren film men bra mycket bättre än ryktet gett den. Underhållande och nostalgi för den som växte upp med serien.
Rai
2021-01-09
Den här filmen är så förbannad dålig att man blir förbannad att se den, fy fan!!!
Barneyk
2017-05-29
Jane Krakowski är filmens enda ljuspunkt. Herrejävlar vad uselt. Och det här kalaset hade en budget på över 80 miljoner dollar?
Stygga-Vargen
2016-10-19
Tycker det här är en väldigt bra, rolig och underhållande film med bra skådespelare. Lika bra som den tecknade TV-serien är ju bättre men jag gillar ändå den här filmen. Svag 5:a.
Wolger
2016-09-24
Lite mysig är den allt.

2012-04-28
B-film. Behöver inte säga så mycket mer...
dafreakish
2011-08-07
Det här är helt omöjligt att tycka om. Men visst, jag är ju inte riktigt målgruppen...
Brouhaha
2011-08-07
Faktiskt förvånansvärt trevliga skådespelare som medverkar i den här riktigt dåliga men riktigt underhållande filmen. Gibson är perfekt som dryg och självisk överklasstekare, Baldwin ser allmänt bakom flötet ut, och Krakowski är allmänt trevlig att beskåda. Sedan att jag inte hade alltför mycket över för filmens två huvudkaraktärer är en annan sak. Och vad var grejen med rymdmannen? Höjde ju inte direkt upplevelsen. Men annars så där lagom löjlig och kul.
Jonathan89
2010-08-29
Näe, denna är inte så bra!
heftigahector
2010-02-10
det har väl ändå blivit nån slags kult? eh... eller?
Visa äldre kommentarer »