Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Fallet Henry


Henry är en framgångsrik men hänsynslös advokat som av en slump blir skjuten av en rånare. När han vaknar upp ur medvetslösheten har han stora minnesluckor och är helt förändrad.


Originaltitel Regarding Henry
Regissör Mike Nichols
Manus JJ Abrams
Genre Drama, Romantik, 90-tal
Skådespelare Harrison Ford, Annette Bening, Bill Nunn, Rebecca Miller, Bruce Altman, Elizabeth Wilson, Donald Moffat, James Rebhorn, Robin Bartlett, Peter Appel
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1441
Filmnummer 1822

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


picklessmulan
2021-03-30
Hade stora möjligheter att bli riktigt bra men kom aldrig igång och blev större delen bara en lång plåga. Ford gör en bra prestation dock och räddar filmen från total katastrof
Barneyk
2020-09-11
Känns verkligen som en platt Hallmark film direkt på TV eller nått. Harrison Ford gör verkligen sitt bästa men han har inte mycket att jobba med, Annette Bening har dock ingenting öht och blir väldigt blek. Väldigt klassiskt upplägg med mannen som jobbar för mycket och upptäcker att familjen egentligen är det viktigaste, men på ett unikt sätt. Tyvärr gör den det lika platt och trist som vanligt ändå. Funkar, det puttrar på och är helt okej mest hela tiden. Har massor med halvfina poänger, men det är väldigt grunt liksom.
Rai
2018-03-19
Inte så tokig alls!!
jonassjohnson
2016-02-17
Simple mankind.
Krille80
2014-12-30
Fina rolltolkningar i en film som fungerar helt okej. Filmen hade dock tjänat på att inte varit så mycket Hollywood, alltså tillrättalagd för att passa publiken.
Dutch
2014-11-28
Börjar lovande och man hoppades att det skulle bli en kul nystart för advokatsvinet, men det blev en riktigt tråkig resa.
Tatty
2014-01-28
Riktig bra film och Harrison Ford spelar rollen jävligt bra. Gillar hur han förändras efter olyckan. Härlig och stark film.
Bumbi78
2012-01-28
Jag gillar Harrison Ford, men detta är inte Indiana Jones precis. Just Ford känns aningens felplacerad här även om historian runt honom heller inte känns helt realistisk. Men det här dramat är bra och de andra skådisarna med dottern i fokus är mycket bra.
mammene
2011-11-14
En mycket intressant ide det här, hur mycket miljön spelar roll, som dock hade kunnnat göras bättre. För lite taffligt kändes det och en tafflig Ford är man inte precis van att se och det var lite kul. En småtrevlig film som med nöd och näppe var värd en trea.
StureStenhög
2011-11-11
En intressant idé, men en väldigt banal film. Att ett rikt advokatsvin får lära sig att bli en bra människa är en väldigt tröttsam och klichéartad moralkaka, och här är den dessutom väldigt övertydlig. Filmen tar också den mest förutsägbara, enkla och politiskt korrekta väg man kan tänka sig. Humorn är t.ex. väldigt fantasilös. Trots detta så kan jag inte säga att detta är en total katastrof, Ford fungerar bra i huvudrollen, och lite småtrevlig underhållning är det ändå. Fantasilösheten till trots, så blir det också lite kul på sina ställen. Men jag kan nog inte tänka mig att det går att göra en mer ointressant version av den här idén än vad man har gjort här, och man har ju faktiskt sett Klåddan gå igenom liknande processer i ett par filmer, då med större underhållningsvärde som resultat, så det kan inte gärna bli nåt annat än en tvåa
Visa äldre kommentarer »