1.5

Fair Game

Advokaten Kate påstår att hon blivit beskjuten. När hennes lägenhet sprängs i luften står det klart att någon vill döda henne. Tillsammans med en polis går Kate under jorden.

Originaltitel Fair Game
Regissör Andrew Sipes
Manus Paula Gosling, Charlie Fletcher
Genre Action, Thriller, 90-tal
Skådespelare William Baldwin, Cindy Crawford, Steven Berkoff, Christopher McDonald, Miguel Sandoval, Johann Carlo, Salma Hayek, John Bedford Lloyd, Olek Krupa, Jenette Goldstein, Dan Hedaya

karlmats
2023-11-02
Baldwin, som för övrigt är ganska lik sångaren i Måneskin här, är rätt bra och Crawford får oförtjänt mycket skit för sin insats. Samtidigt är ryska baddingen kul och det spelar inte så stor roll att humorn är malplacerad och manuset fullt av dumma grejer, dumaction är en egen genre av en anledning. Underhållningsvärdet håller sig uppe på lagom nivå större delen av filmen och det är mycket 90-talskänsla över det här, både i musiken, synen på datorer och hacking som precis börjat bli en grej och det faktum att man slänga in en casual referens till "Donny Trump" utan att göra en stor grej av det. Kul också att se småroller från både Salma Hayek och Dolphan. 3an från Filmtipsets begynnelse håller inte riktigt men en stark 2a tycker jag ändå att det kan vara, bättre än sitt rykte.
2017-10-06
Fair Game gick upp på bio när det begac sig och fick såklart urusla recensioner redan då. Men fuck it, för hur korkad den än må vara så är det full fart från start och de cgi-befriade actionscenerna är riktigt bra. Och hjärndöd action från 90-talet slår det mesta datorgenererade löpande band-tramset som spelas in idag.
2014-11-23
OK, jämfört med andra filmer så är detta inget vidare och skådespelarinsatserna imponerar inte, särskilt inte Cindy Crawford. Det som måste tas i betänkande att denna film såg jag som 15-16åring och då var det denna slags film som jag vräkte i mig så nostalgivärdet är högt. Den underhåller men den lämnar inte efter sig något minnesvärt.
GrandMaster_E
2013-11-22
Så svårt i betygsväg. Jag kan köpa alla 1:or rakt av för detta är inte bara dumt, det är löjligt dumt och kasst på så många plan. Men något inom mig tyckte det var lite underhållande ändå. 80 min går fort och actionscenerna håller måttet. Tänker inte ens gå in på Crawford som redan har fått och förtjänar spott och spä. Baldwin är blek men inte lika monoton. Storyn går knappt att följa, ja ni hör. Men det är ändå mer charmigt än de tusentals titlar som dyker upp nuförtiden. 90-tals nostalgi månne? Guilty pleasure? Yees!
MaxMackan
2013-11-18
Otroligt dum. Men underhållande just därför. Det är fantastiskt att se alla klyschor den radar upp. Känns som den gjordes för att få Cindy Crawford att visa brösten och handlingen är därefter...
Robkiller
2012-07-15
Actionfilm enligt 90-talets standardmall (bra polis röjer runt bland onda skurkar...). Inget speciellt med denna och den saknar tyvärr en färgstark huvudperson... men den har ju en förhållandevis usel Cindy Crawford istället som väger upp det och levererar en minnesvärd scen. Den får duga för vad den utger sig för att vara.. men inte mer...
jonbo
2012-04-13
Dåligt underhållande.
Supernaut
2012-01-31
Undvik.
Djason
2009-08-11
Cindy suger hårt i rollen som flicka i nöd men det är ändå något i filmen som jag gillar. Helt värdelös är den inte men den är absolut inte bra heller.
Brigante
2009-05-23
Ja, vad ska man säga? Cindy Crawford har en snygg kropp. Det var det enda positiva. Det kan man glädjas åt i max fem minuter. Resterande 86 kändes mest bortkastade.