Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

F9: The Fast Saga


Dom Toretto lever ett lugnt liv med Letty och hans son, lille Brian, men de vet att faran alltid lurar precis över horisonten. Den här gången kommer det hotet tvinga Dom att konfrontera synderna från sitt förflutna om han ska rädda dem som han älskar mest.


Originaltitel F9
Alternativ titel Fast & Furious 9, Fast and Furious 9
Regissör Justin Lin
Manus Daniel Casey
Genre Action, 2020-talet
Skådespelare Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Charlize Theron, John Cena, Finn Cole, Sung Kang, Anna Sawai, Helen Mirren, Kurt Russell, Lucas Black, Shad Moss, Thur Ersted Rasmussen, Don Omar, Shea Whigham, Vinnie Bennett, JD Pardo, Michael Rooker, Jim Parrack
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 160
Filmnummer 140514

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Afflicter
2023-08-19
Det enda man kan förvänta sig av de här filmerna är att det kommer att vara mer överdrivet och overkligt än föregångaren. F9 är inget undantag, man har inte ens orkat fundera på en vettig titel. John Cena är med, finns egentligen inget annat värt att nämna.
Andreas_
2023-03-16
Horribelt dålig, finns inte så mycket mer att säga, kan inte förstå hur bra skådisar som Kurt Russell, Helen Mirren eller Charlize Theron ställer upp på att vara med i sån här dynga till film...dom övriga förstår jag eftersom dom är så dåliga skådespelare att dom inte får bättre roller...men detta är ju bara pinsamt, hoppas att lönechecken var enorm för att printa fast denna skitfilm på sitt CV även om man bara är med i en mindre roll...detta börjar bli mer fånigt än en marvel eller star wars film faktiskt, enda som saknas är en cross over med transformers nu för att göra fånigheterna kompletta, för fånigheterna bara avlöser varandra mer och mer för varje film och nu är det så patetiskt dåligt att man gråter för att man slösat bort 2h30min som man aldrig kommer få tillbaka på detta skräp...Vin Diesel borde pensionera sig och dessa filmer borde begravas och aldrig mer se dagens ljus och regissören Justin Lin är ju ett skämt, sämre regissör får man leta länge efter, fast iofs, det är ju passande med en sån kass regissör till en sådan här kass film, denna serie var okej och gick att se fram till film nummer 5, sen har det bara gått totalt utför, neförsbacke rätt i misären av värdelös kvalité, det är inte ens underhållande längre, bara tråkigt och fånigt för att det är så jävla dåligt, kom ut 2021 och var nog den sämsta filmen under 2021 och snart kommer 10:an, så enda jag förväntar mig nu är att transfomers dyker upp eller att Vin Diesel avslöjar att han och hans så kallade familj är egentligen rymdvarselser från krypton och 4:e hemliga brorsan är faktiskt stålmannen, hade blivit ett perfekt avslut på detta haveri av skit...betyget blir det lägsta som går att få, en begraven, överkörd och nedspolad svagare än svagaste 1:an....tycker man detta är sevärt eller ens bra så behöver man proffesionell hjälp...snabbt...
Adoniram
2022-02-26
Måtte det vara den sista.
RichardEk
2022-01-09
Bland de svagare i serien. Actionscenerna är som vanligt extraordinära, men vi har sett allt det förut och behöver något mer. Det stora problemet i den här filmen är att rollfigurerna runt Dom är för slätstrukna. Dom Toretto är lite som Tintin, förvisso uppumpad men i övrigt tråkig. Vad som räddar Tintinböckerna är det starka persongalleriet runt Tintin, och vad som gör en F&F – film underhållande är detsamma. Det har vi inte här. Dwyne Johnson saknas. Gal Gadot saknas. Till och med Jason Statham saknas. Utan den där lite extra skådespelarensemblen lyfter inte filmen, och dess negativa sidor – som den tröttsamma moralen kring familjen som trycks in i ansiktet på tittaren – framträder i lite för tydlig relief för att det ska vara nyttigt för filmen.
Spook
2021-12-26
När John Cena är den bästa skådisen i detta magplask... kan de inte göra ett bra drama om racing som den första handlade om. Nu är de i rymden - kom igen!
ekneB
2021-11-21
Man får ta det för vad det är, dum popcorn action utan substans. Men man är nog aldrig direkt uttråkad av den, den är bara dum :)
Barneyk
2021-09-20
En tvåa är mer än detta förtjänar men Therons intensitet och lite roliga och dumma saker här och där med några ganska spektakulära saker räddar det. Nätt och jämnt. Människor som försvarar detta och säger att man bara ska njuta av det för den dumma galenskapen, varför spenderar de då en timme med "känslomässiga" avslöjanden och relationer? Det tar sig själv på alldeles för stort allvar. Det är för långt och humorn fungerar verkligen inte alls. Kanske den sämsta FF filmen, ettan är nära.
djonipony
2021-09-07
Svag 3:a. Efter fantastiska 7:an har det gått nedåt för varje film tyvärr. Hoppas på uppryckning med 10:an.
Vertov
2021-08-02
Smärtsamt dålig
PeterTheW
2021-08-02
Underhållande och snygg som vanligt, men ovanligt dum och dålig dialog även för den här filmserien. Svag trea tack vare att jag inte hade tråkigt.
Visa äldre kommentarer »