Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Eyeball


Amerikanska turister på bussresa i Barcelona råkar ut för en mystisk knivmördare som plockar ur sina offers vänstra öga.


Originaltitel Gatti rossi in un labirinto di vetro
Alternativ titel The Secret Killer
Regissör Umberto Lenzi
Manus Umberto Lenzi, Félix Tusell
Genre 70-tal, Kriminalare, Skräck
Skådespelare Martine Brochard, John Richardson, Ines Pellegrini, Andrés Mejuto, Mirta Miller, Daniele Vargas, Georges Rigaud, Silvia Solar, Raf Baldassarre
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 105
Filmnummer 19443

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


niebaotan
2015-12-02
Inte fullt sa lysande som jag hoppats pa men andock en bitvis frack giallo av herr Lenzi. Bruno Nicolais soundtrack ar stortskont! 3+
Bumbi78
2012-03-29
Inte speciellt intressant, men härligt trashig giallo. Innehåller några snaskiga mord, tuttar och maskbeklädd mördare precis som det ska va. Varken särskilt snygg eller spännande, men precis så tokig och underhållande som jag vill ha det. Roligt att äntligen sett den.
CinemaniaC
2012-03-12
Fenomenalt skruvad giallo av Umberto Lenzi. Ogillar man Bruno Nicolais tema kommer man bli rätt trött fort ty den spelas ungefär vart tionde minut, själv gillar jag den så störde mig inte, snarare blev man road - på samma sätt som jag blev road av dem många lustiga dialogbyten som sker. Vartefter alla mord sker och folk ändå fortsätter med deras bussresa njöt jag mer och mer av den brokiga skaran resenärer och polischefen som försöker lösa mordfallen. För att toppa av alltihop så har filmen även en extrascen på slutet som förklarar eventuella lösa trådar man kan ha haft, bara för att liksom - svinkul.
dudson
2010-04-01
En Favo Giallo helt Klart det) Person- galleriet i filmen är Gudomligt Bra och Varierande=) Den Italienska Guiden är ju bara för Härlig..Riktig sadist haha..(Wacko) Sen mkt Snygga miljöer och musik!! Morden kan man inte heller klaga på=)
3DDaniel
2007-02-25
ganska spännande, men lite underligt äckligt med ögonen.
idd
2007-01-25
hade hört att denna skulle va skum å surrealistisk men det var nog nån som pratade om fel film.. lenzi levererar som vanligt alla klyschor man förväntar sig å det fungerar som vanligt alldeles utmärkt!
ItalyErik
2006-11-06
En riktigt svängig giallo av den gode farbrorn Lenzi som ger oss allt man behöver:vackra kvinnor, en del av dem lesbos, J&B drickande, brutala knivmord och exotiska miljöer i Barcelona. Crazy rulle!
DiamondWillie
2005-09-09
Schysst giallo. Mycket charm, inte en enda gäspning.
menschenfeind
2005-08-12
Dålig giallo, men med läcker poster (en annan, inte den här till vänster).
ThrashingMad
2005-07-06
Ingen av Lenzis bättre giallos. Hyffsad underhållning.
Visa äldre kommentarer »