Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Extraordinary Tales


Animerade antologifilm i fem delar baserad på Edgar Allan Poe´s böcker.


Originaltitel Extraordinary Tales
Regissör Raul Garcia
Manus Raul Garcia, Stéphan Roelants
Genre Animerad, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Christopher Lee (röst), Guillermo Del Toro (röst), Stephen Hughes (röst), Julian Sands (röst), Roger Corman (röst), Cornelia Funke (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 23
Filmnummer 119325

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Grillo
2017-10-06
Mycket trevlig film, som faller lite på att andra halvan tyvärr är mycket sämre än den första som sätter en standard som resten av filmen inte kan leva upp till. Solid/stark trea.
idd
2015-12-21
Snyggt animerad men vansinnigt tråkig...
DrJW
2015-10-25
En riktigt bra gjord animerad antologi film av Edgar Allan Poe´s böcker. Alla har olika animerings stilar i berättelserna som t.ex. en blandning av Tim Burton´s dockanimation a´la Corpse Bride och Vincent och den blockiga data animeringen från musikvideon Money For Nothing av Dire Straits, de svarta vita från Sin City novellerna, 50-tals EC-horror serietidnings stil, de vanliga data animerade stilen som man ser på en spel konsol som Playstation 3 eller Xbox 360 och en 2D stil med akvarell färger. Och berättelserna har olika berättare som Christopher Lee, Julian Sands, Guillermo Del Toro och Bela Lugosi (från en gammal inspelning då han läste The Tell Tale Heart). Gillade också att berättelserna är de sanna berättelser som Poe skrev och inte en version som blev omskriven men behöll titeln. Om man är en stor Poe fan, då lär man gilla den här.