Extraction
En förhärdad legosoldat får tillfälle att rannsaka sig själv när han skickas till Bangladesh för att rädda en knarkbarons kidnappade son.

Originaltitel | Extraction |
Alternativ titel | Out of the Fire |
Regissör | Sam Hargrave |
Manus | Joe Russo |
Genre | Drama, Action, Thriller, Äventyr |
Skådespelare | Chris Hemsworth, Rudhraksh Jaiswal, Randeep Hooda, David Harbour, Golshifteh Farahani, Manoj Bajpayee, Marc Donato, Derek Luke, Pankaj Tripathi, Mir Sarwar, Chris Jai Alex, Hays Wellford, Geetanjali Thapa, Prashant Narayanan, Priyanshu Painyuli, Shataf Figar, Patrick Newall, Rayna Campbell, Bhagwan Tiwari, Vonzell Carter, Nico Pimparé, Piyush Khati, Adam Bessa, Shivam Vichare |
Stabil action. Woke-inslag I form av en feminin kille och en kvinnlig persisk modell, som vi ska svälja går runt med automatvapen och leker actiontuffingar, kompenseras av häftigt foto (gjort som att det ser ut som långa tagningar) och tydlig inspiration av The Raid 2 (biljakten) och alla John Wick (närstrid, man mot man, med pistol).
Väldigt rå och välexekverad action där det märks att regissören har en hel del erfarenhet av stunts.
Jag visste precis vad jag skulle få och jag fick det också.
Riktigt svettig action. Hur många hundra var det som dog?
när jag först såg den på netflix trodde jag den skulle vara mindless tråkig action. men den visade sig istället vara mindless rolig action. massa coola kamera-förflyttningar med för det mesta handhållen kamera. Fartfyllt och aldrig kalkonigt. Håller absolut måttet. Tycker att det påminner lite om sådan där fartfylld indonesisk action som i the raid. Eller som John wick kanske fast med mycket lägre töntighet. Högt underhållningsvärde oavsett
Stark trea. En variant på Man on Fire, men med en skakigare och smutsigare estetik. Underhållande.
Kanske den bästa hjärndöda action-rullen sedan Commando. Stenhård och brutal, och med en hel del nytänk. Grrrymt underhållande och med ett skyhögt bodycount. (12-/15)
Väldigt spännande!
Ganska tunn historia och skådespeleri, men bitvis riktigt snygg action.
Crocodile Dundee möter John Wick, inte så bra.