Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Extract


Joel, ägaren till en smakämnesfabrik, försöker bekämpa en myriad av personliga och arbetsrelaterade problem, som till exempel hans antagligen otrogna fru och alla hans anställda som försöker utnyttja honom.


Originaltitel Extract
Regissör Mike Judge
Manus Mike Judge
Genre Komedi, Kriminalare, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Jason Bateman, Mila Kunis, Kristen Wiig, Ben Affleck, J K Simmons, Clifton Collins Jr, Dustin Milligan, David Koechner, Beth Grant, T J Miller, Javier Gutierrez (II), Lidia Porto, Matt Schulze, Gene Simmons, Lamberto Gutierrez, Brent Briscoe
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1342
Filmnummer 73442

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Sulta
2018-05-07
Bedrövligaste jag sett.
karlmats
2018-03-22
Efter en 5a och en 4a hade man ju ändå ganska förväntningar på denna trots att den fått sval kritik. Men man blir ju häpen över hur trött den här filmen är alltså. Casten är det sannerligen inget fel på, Bateman må vara rätt trist men en habil skådis som kan göra susen i rätt roll är han ju ändå. Kristen Wiig är väl en av de roligaste kvinnliga skådisarna överhuvudtaget och Mila Kunis, J K Simmons och Ben Affleck som utfyllnad kan man ju verkligen inte klaga på. Så vad fan var det som gick snett? En komedi som inte är rolig är ju sig riktigt illa, men här vet jag inte ens om Judge försöker vara rolig? Han har ju både skrivit och regisserat så va fan? En stabil 2a, det är inte dåligt men det är heller inte bra.
supermancover
2018-02-22
Egentligen inte särskild hemskt dålig eller så, utan mest liksom saknar nåt bra? Låter inte logiskt, men det funkar i mitt huvud.
HerrNenne
2017-11-18
Knappt sebar. Inte speciellt rolig.
annihilat0r
2017-04-08
"Extract" är en mörk komedi om en smakämnesfabrik som mest kan liknas vid en fars. Starka namn till skådespelare, men ingen av dem lyste med sin insats. Högst medelmåttig. Sunkig.
stretcko
2016-10-21
Flera namnkunniga skådisar borde lyft filmen med ett annars så ganska dött manus. Nä ingen hit denna.
Celestial303
2016-09-04
Office space och Silicon Valley står Judge bakom. Va hände här ? Wow va dåligt!
MinotaurKing
2016-01-03
Kul film
Murvel48
2015-10-22
Nära tvåa...
Krille80
2015-01-16
Det som fungerar med denna filmen är dess stora mängd av sevärda, namnkunniga och komiskt talangfulla skådespelare. Vad som inte fungerar så bra är att filmen saknar någon riktigt röd tråd eller ram i sin handling. Bjuder inte heller på några direkt skratt även om det finns scener som roar. 2+
Visa äldre kommentarer »