2.1

Evolver

Evolver – ett populärt virtual reality-spel blir anpassat för verkligheten. Kyle, en av de bästa Evolver-spelarna i USA, får chansen att pröva på att spela mot en liten robotversion av spelet. Spelet är dock programmerat att vinna till varje pris, och matchen mellan Kyle och Evolver blir gradvis en ursinnig drabbning på liv och död.

Originaltitel Evolver
Regissör Mark Rosman
Manus Mark Rosman
Genre Science Fiction, 90-tal
Skådespelare Cindy Pickett, Cassidy Rae, Ethan Embry, Nassira Nicola, Chance Quienn, John de Lancie

Robkiller
2016-03-05
Kul med ond mördarrobot, även om den kommer i leksaksformat... rätt så lågbudget, men ändå underhållande...
holocaust
2013-02-19
Underhållning, sjukt tuff film.
Slakob
2009-04-09
Nä fan jag ångrar mig. Den får en etta.
Slakob
2009-04-09
Väldigt lågbudget. Inte ett dugg spännande; men kul filmskurk, en ond och plastig knähög robot. Däremot vissa hyfsat komiska/underhållande scener som tillsammans med hyfsade effekter håller betyget till en svag tvåa.
Poffo
2007-10-26
Jag är otroligt svag för sådana här filmer. Sjukt hård.
EvilNed
2004-11-12
Lågbudget så det skriker om det. Men det finns en rolig scen, och när roboten skjuter folk med stålkulor känner man verkligen att AJ, det där gjorde ont.
dlundh
2002-05-29
Platsig robot som når till knäskålarna på rollbesättningen har ihjäl folk. Riktigt, riktigt dålig.
kent
2002-05-19