2.3

Evolution

Filmen handlar om det kaos som uppstår när en meteorit slår ned på jorden. Den för med sig en utomjordisk livsform som kommer att ge ny mening till uttrycket "den starkaste överlever".

Originaltitel Evolution
Regissör Ivan Reitman
Manus David Weissman, Don Jakoby, David Diamond
Genre Komedi, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare David Duchovny, Orlando Jones, Seann William Scott, Julianne Moore, Ted Levine, Dan Aykroyd, Ethan Suplee, Michael Bower, Pat Kilbane, Ty Burrell, Katharine Towne, Gregory Itzin, Michelle Wolff, Ashley Clark (II), Sarah Silverman, Morgan Nagler

Skapad 2004-03-08 av Anonym
Egentligen är \"Evolution\" jättetöntig, men jag gillar den, det är bra effekter och häftiga monster. Det är roligt, inte humorn, men att titta på den. Monstrerna är häftiga och de ser väld...   Läs mer »

gjoob
2016-07-26
Stundvis lite halvrolig, ibland bara pinsam 50-tals-scifi-pastisch. Men alltid underhållande.
annihilat0r
2016-05-24
"Evolution" är å ena sidan tidlös – medan den å andra sidan har åldrats illa. Bör förstås som lite av en klassiker, med tanke på projektets visionära anda år 2001.
SalotSar
2015-03-22
"Strumpebandshållare? Mitt på dagern?" Ja, varför inte? Men den typen av helt orelaterade dialoger och händelser utmärker det undermåliga manuset, som förvisso gör det stundtals bisarrt komiskt.
yrkeschaufföre
2015-03-07
Hmmm, jag skulle tydligen ha sett den, visserligen för 10 år sen men jag kommer inte ihåg nånting. Nu tyckte jag att den var rolig iallafall. Klart sevärd.
2014-10-31
Klart underskattad och rolig! Duchovny är skön genom hela filmen och Jones piffar upp det mesta med att äntra scenen. Sedan kan jag inte låta bli att gilla Seann William Scott i de flesta filmerna han gör. En film man bör se om man har lagom barnslig humor.
dafreakish
2014-08-29
Efter en omtitt sänker jag betyget på det här debaklet till film. Ett fullständigt katastrofalt hopkok av usla effekter, barnslig humor och ruttet skådespeleri. Vad Moore gör i den här smörjan är omöjligt att förklara.
horvendile
2012-10-24
Alltså. Det är en tvåa, men en glad tvåa! Som det inte gör ont att titta på. Genomtramsig och trevlig.
Liwe
2012-03-07
Fågelscenen med Seann William Scott i varuhuset ger betyget 3 istället för 2.
ziferN
2010-12-15
Smårolig och underhållande, favoriten Dan Aykroyd drar upp betyget! Helt ok film att fördriva sin tid med.
InzZzomnia
2010-08-07