Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Evil Eye


En playboy hemsöks av hemska drömmar som får honom att mörda, han lägger in sig på ett mentalsjukhus för att reda ut situationen men det blir bara värre.


Originaltitel Malocchio
Alternativ titel Evil Eye, Eroticofollia
Regissör Mario Siciliano
Manus Mario Siciliano
Genre 70-tal, Kriminalare, Skräck
Skådespelare Jorge Rivero, Lone Fleming, Richard Conte, Anthony Steffen, Eduardo Fajardo, Daniela Giordano, Pia Giancaro, Luis Latorre, Eva Vanicek, Pilar Velázquez
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 15
Filmnummer 35347

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2014-12-15
Snurrflummig italienare av godkänt 70-talsmått. Lite sleaze och lite giallo utan att för den delen vara varken speciellt blodig eller ha massa naket. Men en jämn historia och inget man direkt klagar på, dessutom ett schysst soundtrack av Cipriani.
idd
2013-10-30
bra fart å bra surrealistisk stämning filmen igenom! dessvärre en av de där filmerna där de sista 30 sekunderna förstör allting...
Ondskapt
2012-08-17
Ruskigt ojämn rulle, ibland är det briljant, för att sedan bli segt, trist och ointressant. Tyvärr tar det senare av dessa två över filmen, så betyget blir en stabil tvåa.
ulke666
2012-05-20
Håller helt med Ketto, kunde inte sagt det bättre själv. Fånig (lp skivan som höjdpunkt) och ointressant film.

2012-03-02
jag kan knappt tro att jag såg samma film som akasava. filmen var b och tråkig. skrattretande spänningsscener (exempelvis en vinylspelare som löper amok och kastar ur sig en lp-skiva). ljudet var skit - skar i öronen emellanåt på ett oskönt sätt. bra musik vid ett par tillfällen i filmen dock. givetvis en knorr i slutet också men vem bryr sig. 3/10.
akasava
2009-03-05
Ett namn dök upp i huvudet under den här filmens gång, och det var "David Lynch". Detta var före hans tid. Har man sett annat av Mario Siciliano så borde man tappa hakan när man kommit in i den här. Vissa scener var så snygga att jag var tvungen att spola tillbaks och se om dom - och det händer inte ofta när jag tittar på italienska genrefilmer. Det stämmer att filmen är snurrig, och man är under filmens gång osäker på vad som är dröm och vad som är verklighet. En oförtjänt bortglömd film som inte är felfri, men som är bättre än det mesta som gjordes av italienarna (och spanjorerna) under mitten av sjuttiotalet. Stelvio Ciprianis soundtrack känns för en gångs skull varierat och lite oförutsägbart. Väldigt vackert.
dlundh
2005-08-03
Levde inte alls upp till förväntningarna. Väldigt tam och slutet...?