2.4

Evil Dead Trap 2

En kvinna ser konstiga syner i form av en liten pojke. Detta på grund av en abort hon gjorde tidigare i livet. Kvinnan blir tokig och går ut och dödar en massa andra kvinnor.

Originaltitel Shiryo no wana 2: Hideki

2022-05-01
Så himla usel.
dudson
2014-05-09
För att uppskata denna film så måste man nog vara en riktig fantast till japansk alternativ film cat 3"
Cumlin
2010-01-23
Nu måste jag gå emot strömmen och säga att jag gillade den här mer än ettan. Fast självklart är det ju lite sorgligt att den inte har samma sköna musik.

2009-12-13
en ganska urflippad film som tyvärr inte har samma suggestiva feeling som den första delen. men den är okej. det finns ju en evil dead trap 3 också som kom 1993 och den vill man ju se.
menschenfeind
2009-10-16
Musiken höjer stämningen på vissa ställen.
Dele
2007-06-16
Lite väl spekulativ emellanåt (främst mot slutet) och inte alltför engagerande men den lunkar på utan att vara alltför dålig. Svag trea.
idd
2006-04-04
visst, den e knappast lika bra som föregångaren men det var ju rätt väntat.. handlingen e sjukt rörig å jag har fortfarande inte fattat riktigt vad som händer.. vissa scener e sjukt snygga å genomtänkta, bl.a. knivfajten bland alla lakan å huvudet i magen i slutet.. många trista transportsträckor sänker tyvärr betyget..
Engorgement
2005-02-17
Inte alls lika bra som första..
ajour
2004-11-28
Det här var den första asiatiska film som jag såg där ett barn förekommer, nu på senare år är det ju ett givet inslag! nåväl själva filmen är ingen höjdare men en scen där två kvinnor kämpar med knivar vill jag minnas som en rent filmografiskt väldigt välgjord.
ThrashingMad
2004-10-29
Tråkig och seg uppföljare.