Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Army of Darkness - Evil Dead III


I den tredje Evil Dead-filmen så finner vi Ash övergiven i mitten av 1300-talet med bara sin bil, en motorsåg och sitt hagelgevär. Han får åter igen söka efter Necronomicon och kämpa mot en armé av odöda.


Originaltitel Army of Darkness
Regissör Sam Raimi
Manus Sam Raimi, Ivan Raimi
Genre Komedi, Action, Äventyr, Skräck, Fantasy, 90-tal
Skådespelare Bruce Campbell, Embeth Davidtz, Marcus Gilbert, Ian Abercrombie, Richard Grove, Timothy Patrick Quill, Michael Earl Reid, Bridget Fonda, Patricia Tallman, Ted Raimi
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5885
Filmnummer 3741

Recensioner

Skapad 2019-12-18 av Dele
Den första Evil Dead-filmen är ju verkligen ett beundransvärt projekt gjort med små medel och stor entusiasm. Sen råkar den slå och \"bara\" därför kommer det uppföljare som egentligen inte...   Läs mer »

Skapad 2019-12-08 av FreddyKrueger
Lite komedi, lite skräck men mest komedi är ingredienserna i Evil Dead 3 Army Of Darkness (som egentligen skulle hetat Medieval Dead). Filmens handling kretsar runt den populära huvudpersonen och h...   Läs mer »

Skapad 2019-12-06 av Stygga-Vargen
Army of Darkness, Evil Dead 3, Bruce Campbell v The Army of Darkness, Army of Darkness: The Medieval Dead, The Evil Dead 3: Army of Darkness - kärt barn har många namn! Jag befann mig i de tidiga to...   Läs mer »

Skapad 2019-10-25 av
Army Of Darkness, även känd som Evil Dead 3, det är en riktigt dålig film, visst, kul idé men var dom verkligen tvungna att smutsa ner första Evil Dead filmens goda rykte? Tydligen. :( I Army O...   Läs mer »

Skapad 2019-10-25 av TheRest
Ash slungas igenom tiden och hamnar i medeltida England, där tror folket att Ash är en \"Deadite\" och han tas till fånga. Som den vanliga turen idioten Ash ofta har så lyckas han åter få sin mo...   Läs mer »

Kommentarer


dudson
2019-12-09
Verkligen en e%tremt crazy/vild del.3" Denna varianten är mera åt- slapstick/komiska hållet. Vilket fungerar gött bra! Mååånga episka on-liners Ash vräker ur sig#) Snart 30 år gammal rulle, men för filmens ålder märks det knappt nämnbart/
Stygga-Vargen
2017-09-16
Förväntar man sig en film i stil med de två första Evil Dead-filmerna så lär man nog bli lite besviken för denna del följer inte riktigt samma mall som de föregående delarna. Men bortser man bara från det så är detta faktiskt en väldigt bra, spännande och även ganska rolig film med bra skådespelare.
MaxMackan
2016-10-07
Avslutar en underbar trilogi med glimten i ögat förvandlad till ren komedi. Men det är i hemlighet briljant filmrefererande dekonstruktion av hjältesagan sedd i andra trilogier som star wars. Här har vi till och med en egen sarlach-pit med leverans av vapen.
lekke
2016-07-07
Såg om filmen för första gången på sidådär 20 år. Jag gillar ändå hur härligt punkig filmen är i sin överdrivna ton (mycket har Raimi att tacka den uttrycksfullaCampbell för). Det är Ray Harryhausens analoga trollkonster och the Three Stooges trams i skön kombination. Synd bara att det finns en del rehashande av idéer från "Evil Dead 2" som drar ner betyget ett snäpp. Sämst i serien, men ändå fortfarande underhållande. Men versionen att föredra är den med det alternativa postapokalypsslutet. Plötsligt blev jag sugen att se "Drag me to hell" igen, Raimi borde göra mer av den här varan och mindre av hans publikvänliga sida.
Zero75
2016-03-07
Barnfilm
cosinusfi
2016-02-07
Länge sen jag såg den. Måste varit \\'94. Lika fånig nu som då, men rolig.
pampj
2016-02-03
Jag ville verkligen tycka om den, men den var inte särskilt rolig. Bruce Campbell räddar den från gränslandet mellan etta och tvåa.
Murvel48
2016-02-03
Lovande början men det blev efterhand rätt långtråkigt.
Erinaceus
2015-08-28
Lyckas inte bibehålla något av charmen av de två första Evil Dead-filmerna (som jag egentligen inte själv gillade, men som jag förstår vad folk gillar i dem). Ointressant handling, varken skrämmande eller rolig, och visuellt inte heller särskilt imponernade.
Bomkia
2015-07-11
Underhållande och absurd skräckactionkomedi med glimten i ögat. Ash är en härlig karaktär. 3+
Visa äldre kommentarer »