Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Neighbor for Sale


Nick har en riktigt dålig dag. Först får han sparken från jobbet som han haft i 16 år. När han kommer hem upptäcker han sedan att hans fru har kastat ut hans saker på gräsmattan, och bytt lås i dörren. Han har förlorat allt. Detta får Nick att överge sin sex månader långa nykterhet och med ölen i handen inrätta sitt vardagsrum på gräsmattan, där han fördriver tiden med att titta på grannarna. När polisen dyker upp för att mota bort honom, hittar han lösningen i ett kryphål i lagen: invånarna i Scottsdale, Arizona har rätt att hålla privata loppmarknader i fem dagar i sträck.


Originaltitel Everything Must Go
Regissör Dan Rush
Manus Dan Rush
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Will Ferrell, Christopher Jordan Wallace, Rebecca Hall, Michael Peña, Stephen Root, Laura Dern, Rosalie Michaels, Glenn Howerton
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1607
Filmnummer 84578

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


wasteoftime
2017-03-01
Det här är en liten pärla, som är så nära på att nå upp på en trea, men som inte riktigt når dit, främst för att det är lite för långrandigt i vissa passager, men jag tycker att den på många sätt lyfter fram ett fruktansvärt ämne, fast ibland kanske skojar bort det lite för mycket, för att alla kanske ska förstå hur allvarligt det kanske ändå är. Men vissa saker är väl enklare att tackla från det hållet. Fruktansvärt mörkt och tragiskt på sina ställen, och Will Ferrell är perfekt.
Alice-Renee
2016-10-30
Varför blir amerikanska draman ofta så platta? Det är som om Hollywood spottar ut så mycket flams och trams, så att det räcker med pianoplink, allvarliga ansikten och ett lite långsammare tempo för att det ska bli djupt.
lekke
2016-10-28
Ferrells bästa roll hittills i fint drama med snyggt foto.
Tauriel
2015-02-15
På plussidan: karaktärsutvecklingen känns intressant och levande. Grundplotten känns däremot svag med stora logiska brister. Ser man det inte som filmens handling utan bara en setting för grannarnas relationer så är det ett mysigt och lågmält drama. Mer deppigt och tungt än komiskt.
Brouhaha
2014-08-10
Ett lättvindigt drama utan komiska inslag som man kan bli lurad att tro att det ska vara av komeditaggen som är satt. Ferrell är dock en duktig skådespelare och även om det inte händer något i hela filmen så är den ändå ganska trevlig att titta på.
Gigi1943
2014-06-25
Det jag tycker är märkligt med denna produktion är att den har två olika namn, både Neighbor for sales och Everything must go. Jag trodde det var två olika filmer, lite förvirrad blir man ju. Annars var den hyfsad, en verkligt annorlunda story och det måste man ju uppskatta, så en trea är ju självklart, inget att reta sig på.
Grane
2014-05-20
Will Ferrell i den här tappningen ger mersmak, hoppas på några fler seriösa roller i framtiden. Bra!
KyLLo
2014-03-24
En man råkar ut för en livskris och har sedan svårt för att acceptera det som inträffat, ta tag i problemet och gå vidare i livet. Även om upplägget förekommer i en del filmer så liknar den här ändå ingen annan jag sett. Det känns som en crazy tanke man skulle kunna få när man är mitt uppe i att flytta och tar sig en liten vilopaus. Mannen är inte helt sympatisk, men jag upplever honom inte som helt osympatisk heller. Filmen är mysig och avkopplande. En skön kontrast till fart och dramatik. Fin scenografi och bra skådespelare. Även om handlingen går långsamt framåt, så händer det något hela tiden och det finns nästan alltid något i bild att fästa blicken på. Filmen går under genren dramakomedi, men det är så att säga mer seriöst än flamsigt och mer charmigt eller tragikomiskt än roligt. Den är lite hastigt och slarvigt berättad i början och slutet, vilket jag tror drar ned realismen och inlevelsen. Däremot tycker jag att det är en kul idé och en intressant film. Definitivt en trea.
Roswall
2014-03-20
Mja.. lungt skönt tempo, och Ferrell gör en bra insats, men för mycket klichéer och sälj för min smak.
KillerPutte
2014-01-07
(rek.3) Helt okej, Ferrell gör det med bravur. Storyn är halvrutten.
Visa äldre kommentarer »