Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Eurotrip


När Scottys tyska internetvän föreslår att de ska träffas blir han först lite rädd innan han får veta att hon är riktigt snygg. Efter sin examen tar han med sig tre kompisar till Europa för att träffa henne. På resan genom Europa råkar de ut för diverse äventyr...


Originaltitel EuroTrip
Regissör Jeff Schaffer, Alec Berg, David Mandel
Manus Jeff Schaffer, Alec Berg, David Mandel
Genre Komedi, 2000-tal, Roadmovie
Skådespelare Scott Mechlowicz, Jacob Pitts, Travis Wester, Michelle Trachtenberg, Vinnie Jones, Jessica Boehrs, Kristin Kreuk, Matt Damon, Lucy Lawless, Fred Armisen, Diedrich Bader, Rade Serbedzija, Molly Schade, Jeffrey Tambor, Steve Hytner
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 10968
Filmnummer 19418

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ekneB
2020-02-01
Fortfarande fantastisk komedi som jag vid flertalet gånger skrattar högt rakt ut! Dom som inte sett det den har verkligen missat något!
Brouhaha
2017-04-29
Hehe, får en 3'a för Fred Armisen. Annars får filmen bara några småleenden, men så fort Fred dyker upp i rutan skrattar man högt. Vilken kille!
Sunken25
2016-12-21
Scotty doesn't know var en klassiker i tonåren haha. Filmen var en fantastisk tonårsfilm men håller även nu också. Bra komedi!
RustyFilm
2016-12-11
Vad är detta? Amerikansk humor? Skit?. Kan inte hitta nått positivt att uttrycka om denna samling sketcher (dom flesta är rent dåliga) som är förpackade tillsammans med ett och annat bart bröst. Detta är trams inte film.
Stygga-Vargen
2016-10-29
Klockren komedi med skön humor och bra skådespelare!
JanneN
2016-01-08
Jag ber om ursäkt för mitt förra betyg. Den är så rolig att man måste höja betyget ett snäpp.
ulpe01
2015-12-19
Visst, egentligen borde jag nog inte ge mer än en tvåa till denna rätt fåniga rulle, men Matt Damons cameo med "Scotty doesn't know" och ett par andra godbitar smälter min motståndskraft och det blir en trea istället. En något tveksam sådan.
marleey
2014-11-03
Faktiskt ganska rolig roadtrip film, trots att huvuddelen av alla skämt är underbältet. Vilket det egentligen inte är något fel på, men det blir tjatigt i längden. Kul liten roll av Matt Damon och en smyg svängig låt i "Scotty doesn't know". Påminner om när Damon var med hos Jimmy Kimmel och gjorde "I'm fucking Matt Damon. Även Vinnie Jones är rolig i sin lilla roll. Kul att filmen gjord med fördomar som amerikaner har av Europa. Lätt sedd och larvig college/roadtripfilm som slår många andra i sin genre.
Krille80
2014-10-28
Tala om att man blir förvånad när Matt Damon i början har en cameo som sångare i ett band. Resten av filmen är sex och Europa. Jag gillade den faktiskt. Vinnie Jones stjäl här varje scen han är med i.
Bumbi78
2014-10-12
Dög att slötitta på mitt i natten. Sedvanlig amerikansk vulgokomedi som plockar billiga poäng - den här gången genom amerikaners okunskap om europa.
Visa äldre kommentarer »