Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Escape from Galaxy 3


Långt borta i en främmande galax har de fredliga invånarna efter tusentals år utvecklats till ett slags übermench-släkte med superkrafter. De har också tack vare sin intelligens lyckats hålla sig undan från allt vad krig heter. Men det håller på att ändras drastiskt, för den ondsinte och maktgalne stollen Oraklon håller systematiskt på att ta över hela galaxen med våld. Den nuvarande kungen, Zador, inser att det bara är en tidsfråga innan Oraklon och hans arme kommer till dem och kallar därför till sig alla sina rådgivare för komma fram till en lösning innan det är för sent.


Originaltitel Giochi erotici nella 3a galassia
Alternativ titel StarCrash II
Regissör Bitto Albertini
Manus John Thomas
Genre Science Fiction, 80-tal
Skådespelare Sherry Buchanan, Chris Avram, Don Powell, Milt Jamin, Alex Macedon, Margaret Rose Keil, Marina Hedman
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 29
Filmnummer 8468

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


idd
2018-09-03
Härligt slaskigt mysdrama i rymden med lite leksaksdräkter å fräsig laser! Självklart inte lika bra som Star Crash men klart sevärt!
lave
2015-03-15
Känns som att ungefär 80 procent av filmen är utfyllnad, varav hälften tagen från Star Crash. Den italienska titeln blir ju "Erotic games in the third galaxy" och det säger en del...
zonk
2015-03-15
Otroligt seg, tråkig och dum film, man stönar i smärta och vrider sig som en mask på kroken. Varenda rymdstrid är dessutom klippt från Star Crash (en film som för övrigt i jämförelse framstår som stor filmkonst...)
Gordyal
2015-02-20
Jösses ballonga, det här var fanimig väldigt inte dumt! En ofantligt ostig spejs-matiné ramar in en sedelärande lektion i kärlekens mysterier. En märkligt skev balans mellan oskuldsfull romantik och barbystade kvinnor. Vid närmare eftertanke har jag nog aldrig sett så här mycket men samtidigt så här försiktigt exponerad nakenhet i en film. Sirapsstråkar och synthkitsch om vartannat, och dessutom ett mycket otippat dansnummer. Och så kostymen på det. Endast ett fullfjädrat geni kan ha skapat denne Oraklon, som så vackert och totalt beskrivs av Tilapia (11/2 2004). Hela rasket kan sammanfattas med tre ord: Bara i Italien. (7+/15)
bryngel
2014-09-05
Oh herre gud. Dansen slår väl ändå alla coola rekord? xD
Bumbi78
2010-10-11
tilapia har redan sagt det mesta, men låt mig tillägga att baksidestexten på det svenska hyrorginalet lovar "att det inte sparas på specialeffekterna". Om detta låter jag vara osagt då denne Oraklon kändes som en specialeffekt i sig. Underbar dynga!
tilapia
2004-02-11
Den onde Oraklon var bland det fånigaste jag sett, alla kategorier. Vad skall man säga om en mörkhyad man med guldigt julgranskrams i skägget, lila och rosa rymddräkt med blixt på magen, samt någon slags badmössa? Sun Ras onda tvillingbror?
tilapia
2004-02-11
Hur kan en film bli så skön?
bnw
2003-05-28
Ehrm...