Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Eraser


Lee Cullen arbetar inom den amerikanska försvarsindustrin och råkar få veta att en av hennes chefer planerar att smuggla ut ett nytt förstörelsevapen ur landet. Hon svävar i livsfara, men får hjälp av John Kruger, en expert på att radera ut vittnens identiteter för att skydda dem från fiender.


Originaltitel Eraser
Regissör Chuck Russell
Manus Michael S Chernuchin, Walon Green, Tony Puryear
Genre Drama, Action, Thriller, Mysterium, 90-tal
Skådespelare Arnold Schwarzenegger, James Caan, Vanessa L Williams, James Coburn, Robert Pastorelli, James Cromwell, Danny Nucci, Roma Maffia, Melora Walters, Nick Chinlund, Joe Viterelli, Mark Rolston
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6600
Filmnummer 435

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Andreas_
2022-02-15
Helt okej gammal klassisk 90tals action med en av dom största i Hollywoods actionbransch, Arnold Schwarzenegger som aldrig gjorde en dålig actionfilm på 80 och 90 talet, idag är han tillbaka och gör fortfarande stabila actionrullar även om dom är få, så både Stallone och Arnie har överlevt 2000 talet med bravur medan gamla stjärnor som Bruce Willis, Steven Segal och Van Damme tillsammans med Dolph har fallit hårt och mest gör skräp nuförtiden, här har vi dock en klassiker från 96 då Arnie fortfarande levererade på hög nivå och jag kommer ihåg när denna kom att den var sjukt välgjord och snygga effekter osv, idag håller den inte riktigt på den toppnivån men är fortfarande underhållande, många bra skådisar i bi-roller såsom James Caan, James Coburn, James Cromwell och Vanessa Williams, så är man sugen på en klassiker med gamle Arnie då han fortfarande kunde sparka lite röv och göra häftig stunts så ska man kolla in denna, trots att jag sett den då den kom ut och man visste hur allt skulle gå så var det fortfarande underhållande...så detta var bra underhållning och en härlig nostalgikick faktiskt, nu har den inte åldrats så extremt väl men betyget blir ändå en stark 3:a så här 26 år efter premiären.

2018-03-11
Arnold er action og action er Arnold.
Rai
2018-03-08
Den här rullen är ju riktigt bra ju!!!
Krille80
2014-10-30
Arnold blir beskjuten av halva världens firepower men lyckas som genom ett under bara få en kula i axeln och några skråmor. Action är ju Action och Arnold är ju…ja. 2+
LacombeLucien
2014-06-20
Ehm.
Count_Duckula
2014-05-27
Om du redan sett 6th Day, Sista Action-hjälten, Dagissnuten, True Lies etc. ...
92axha10
2013-09-02
Klassisk action när det är som mest löjligt/bäst. Riktigt kul om man gillar 80/90-tals action
yrkeschaufföre
2013-01-07
Okej, min fyra från nittiotalet känns lite hög så jag sänker till en stark trea. Det mesta är klassiskt Arnoldande och Vanessa som sidekick funkar bra.
dafreakish
2013-01-07
Klassisk b-action med Arnold. Inte bra men man vet exakt vad man får.
Yohanetsu
2012-12-10
Jag förstår inte varför man gör en sci-fi där man skapar ett ganska coolt vapen som sedan knappt används i hela filmen. Det finns bättre och intressantare Arnoldfilmer out there om man är sugen på den kakan.
Visa äldre kommentarer »