2.5

Equals

I ett futuristiskt samhälle där känslor har raderats faller Silas och Nia för varandra efter att de återfått sina känslor som följd av en mystisk sjukdom.

Originaltitel Equals
Regissör Drake Doremus
Manus Nathan Parker
Genre Drama, Romantik, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Nicholas Hoult, Kristen Stewart, Guy Pearce, Jacki Weaver, Toby Huss, David Selby, Kate Lyn Sheil, Bel Powley, Rebecca Hazlewood, Scott Lawrence, Kai Lennox, Rizwan Manji, Aurora Perrineau, Tom Stokes, Teo Yoo, Claudia Kim (röst)

Little_gila
2021-04-26
Hela filmen är ett enda långsamt drama. Saknade mer spänning och action. Alldeles för mycket close-up vinklar!
amam
2021-03-20
Svag trea. Känns som de hade kunna förvalta manuset bättre.
setterwall
2019-12-25
Misstänker att det långsamma tempot genererat en hel del låga betyg. Det långsamma tempot till trots finns en väldigt stark kärnfråga i filmen. Saknade några nyckelscener men på det stora hela är det en stabil film för sin genre. Intressant att jag var lite uttråkad under filmens gång men ändå tycker den var väldigt stark så här femton minuter efteråt.
pzun
2019-08-09
Mysig film , lågmäld påminner en hel del om Gattaca
Rift
2018-11-07
En meningslös film om meningslöshet. Man kan inte skildra människor som har tråkigt genom att vara tråkig. Tråkighet/meningslöshet måste gestaltas på ett engagerande sätt. Det har de helt missat när de gjorde den här filmen.
KyLLo
2018-11-04
Långtråkig och sliskig. Blå färgton och viskningar tillför inget.
Asmorod
2018-04-14
Lika känslobefriad som karaktärerna i filmen.
mephisto
2017-12-04
Bara pga soundtrack!
Robkiller
2017-09-10
Eftersträvansvärt känslolöst samhälle.. synd bara att det liksom filmen verkar väldigt långtråkigt...
Christofer
2017-08-31
Me no like. Luckorna i manus när det gäller bristen på viss typ av teknik som man rimligtvis borde ha haft kändes orimlig. Några av detaljerna kring hur man väljer att tolka "framtiden" var rätt löjlig. Lägg till trista skådespelare med noll karisma och ett mycket oklart slut så blir det inte mycket kvar. 2-